2/20/2013

Vielä yhden postin verran...


värejä :)
Ei kai nämä kuvat kaipaa mitään selitystä. No voin selittää, että kyselin äidiltäni että mikä on turkoosi ja mikä minttu ja mikä pelkkä sininen ;D.
Elekee luulko aivan hulluksi.


Laitan teille myös ihasteltavaksi yhden kuvat. Pari päivää olen nimittäin vilkuillut yhtä lelua. Se on my little ponyn amme ;)  

Aluksi ajattelin että olohuoneeseen tulee minttua/turkoosia tyynyinä, koriste-esineinä. Mm. taulu, jonka voin myöhemmin siirtää vauvanhuoneeseen. Mutta halusiaisin jo nyt vauvanhuoneeseen jotain tässä värissä. Myös oma makuuhuoneemme vaatisi kevätilmettä. Eikä Miian (omakotivalkoinen) postaus vaaleasta turkoosista makuuhuoneesta yhtään helpottanut tätä himoa. Sitten puhuin jo pinnatuolistakin, joka olikin siellä toisessa lastenhuoneessa. Kohta meillä on siis joka huoneessa herkullista minttujäätelöä, mutta ei kai se haittaa !Siitä se ajatus sitten lähti.


6 kommenttia:

 1. Kauniit sävyt kyllä tuossa viimeisessä kuvassa.:)

  VastaaPoista
 2. Turkoosi/minttu kiinnostaa muakin. =) Ja osaksi juuri Miian syytä.;D Joten antaa mennä vaan! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuo minttu oli jo vähän aikaa sitten selvä mutta nyt sitä tekisi myös mieli mm. makkariin

   Poista
 3. Minttu ja turkoosi on kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, olkoon värin nimi mikä tahansa:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.