2/25/2013

Uusvanha ihastus

Minä olen palavasti ihastunut yhteen pöytä/työvalaisimeen. Pinterestissä olen kuolaillut sitä jo pitkän aikaa, enkä ole älynnyt että IKEAahan se on, nimeltään Forså-valaisin, eikä edes mikään uutuus! Hinta huimat 20€. Ei ois kukaan menossa Oulusta Haaparantaan käymään ;) Nyt olen sitten monissa lukemissani blogeissakin tämän hoksannut. Onko teillä tämä valaisin?


Valaisin on jotenkin oudolla tavalla niin kuvauksellinen, että tulette vielä joskus näkemään moonta kuva tästä, kunhan saan valaisimen ensin käsiini.


 Kuva Pinterest, alkuperäinen pinnaus My scandinavian home-blogista

Muut kuvat ikea.fi.


Kannattaa käydä kurkkaan minun Pinterest Working spaces-kansio, mistä saa ihan älyttömästi inspiraatiota oman työnurkkauksen tekoon.


Uppooko kehenkään muuhun tämä sangen tavallinen mutta niin kaunis valaisin?21 kommenttia:

 1. No uppoaa ja kovaa! Kunhan jostain keksin uuden työpöydän tän nykyisen kaameuden tilalle, menee toi mun Ikea-ostoslistalleni ehdottomasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on työpöydän "sisustus" ihan alkutekijöissä, kun ei ole nyt äippälomalla kauheasti tarvinnut istua siinä, mutta syksyn tullen pitää saada vähän nätimmäksi.

   Poista
 2. Mäkin olen ihastellut kyseistä valaisinta, mutta ei ole tullut ainakaan vielä ostettua sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en ole nähnyt ikeassa ollenkaan tätä. Tosin meidän ikea reissut on sellasia että hirveä lista kädessä kuljetaan ja lapset huutaa saako jo lihapullia ja kerätään kiireessä ne tavarat mitkä suoraan sattuu matkalle, jos ei löydy niin jätetään seuraavaan kertaan :)

   Poista
 3. Hei, onpas kiva valaisin! multa puutuukin työpöydältä vielä valaisin.. ehkäpä ikeaan lähdettävä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä passaisi myös olkkariin johonkin sohvan "nurkalle". Monikäyttöinen siis eikä hinnalla pilattu :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä vaikka toisaalta onkin ihan perustyövalo, mutta siinä on se joku kuitenkin :)

   Poista
 5. Kyllä uppoaa!! Olen kolmesti napannut kärryynkin mutta jostain kumman syystä laittanut sen kiltisti takaisin paikoilleen. Valaisimessa on se jokin, mutta en ole vielä keksinyt aikaisemmin paikkaa sille. Nyt sellainen kenties kuitenkin olisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, sinä olet päässy jo niin lähelle sitä :D mäkin kyllä ens kerralla ostan kunhan vaan päästään ikeaan!

   Poista
 6. Juuri myin nettikirpparilla toisen tällaisen. Meillä oli nämä edellisessä kodissa yöpöydillä. Säästin vielä sen toisen jos joskus saan työpöydän jonnekin. Tykkään edelleen tästä, mutta kahta valaisinta ei tarvittu.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on ollutkin nämä :) Sopisi kyllä yöpöydillekin, mutta nyt haluaisin itse työpöydälle.

   Poista
 7. Mä olen niin ulkona tästä pinterestin maailmasta! huoh!

  Kaunis lamppu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tutustua, jää koukkuun :) En minäkään tiennyt koko pinterestiä ennenkuin joskus alkutalvesta siihen tutustuin :)

   Poista
  2. Juu, mä oon jo niin koukussa teiän kaikkien ihanaista blogiin, etten tiedä onko mulla varaa koukustua enää mihinkään muuhun :)))

   Poista
  3. Ei tule ainakaan tekemisen puute ;)

   Poista
 8. Onpa kaunis valaisin! Olen kovasti yrittänyt selittää miehelle, miksi mekin tarvitaan työpöytä, joten jos selitykseni uppoaa, niin tuommoista voisi kyllä harkita työpöydän valaisimeksi :D Eikä tosiaan ole hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan työpöytä tarvitaan, ainakin sen takia että voi vähän sisustella sitä :)

   Poista
 9. Meillä löytyy työhuoneesta tämä mustana. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 10. On kyllä kaunis valaisin! <3

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.