2/18/2013

Väriä ja tauluhylly vanhasta laudastaMelkein häikäisee, kun nyt katsoo kuvia joita otin päivällä kirkkaassa auringonvalossa. Kerroinko jo että meille tulee joitain mintun värisiä juttuja olohuoneeseen ;) Hehe, värisokeus meinaa iskeä, kun esineitä etsi. MintunVIHREÄ ja turkoosinSININEN. Värin pitäisi olla kuitenkin minttu, se on niin herkullisen värinen valkoisen kanssa ripauksena puunväriä. Ja kun tarkemmin ajattelee, niin ihan eri värinen kuin turkoosi, mutta silti tiedän useampia joilla se on mennyt myös sekaisin. Noh, mm. maljakko on hiukka turkoosihtava, mutta enkö itse kerran jo ajatellut in ja out postauksessa, että liian tarkka värimätsääminen on niin so last season. ;)
Ja se meidän uusi juttu on tuo tauluhylly joka on vanhasta laudasta tehty! Siihen olisi tarkoitus laittaa julisteita, myös värikkäitä kuvia, ei vain tekstejä. Nyt hyllyllä on juttuja mitkä löytyi valmiina kotoa ja muutaman tulostin. Seinät on vielä työnalla eli ei jää näin valkoiseksi.


Tässä voisikin käyttää kahta inhoamaani sanaa, jotka kuvaavat hyvin kuitenkin sitä mitä haettiin eli vähän blinblingiä ja rouheutta sisustukseen!


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onni oli kun ei päästy hakemaan ikeasta oikeaa tauluhyllyä niin jotain oli keksittävä:)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja valoisaa! Ja hei, tänään jäi postiin vastaaminen, mutta älä huoli, vastailen kyllä. <3

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva idea. Pitääpä laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan korvan taakse, harmaa lauta esim. Ladosta olisi vielä kivempi. :)

   Poista
 5. Aivan ihana! Sopii täydellisesti muutoin moderniin lookkiiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo vähän kontrastia kaikelle valkoiselle :)

   Poista
 6. Ihana toi tauluhylly! Sopii tosi hyvin ja tuo juurikin sitä rouheutta :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Itsekin olen haaveillut tauluhyllystä mutten ole saanut aikaiseksi..

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.