1/03/2015

Vinkkejä lastenhuoneeseen

Meillä on toisessa lastenhuoneessa pastellivärejä ja toisessa huoneessa on kokeiltu vaikka mitä. Keltaista seinää, kirkkaita värejä, mustaa seinää ja pinkkiä. Mikään ei ole kuitenkaan ollut pitkäikäinen, joten toiseenkin huoneeseen on tarkoitus laittaa pastellivärejä. Koska kyseessä on eskarilaisen huone, pitää siellä olla kuitenkin vähän isompien juttuja, joten jätän vähän sinne mustaa ja eikä tietenkään mitään lällyjä vauvaleluja esille. Myös toiseen huoneeseen tarvitsisi jotain sisustusjuttuja lisää. Tässä muutamia juttuja, mitä huoneisiin voisi laittaa. Merkkejä mm. littlephant, Nobidonoz, Fine little day, Kgdesign, Maileg, Heico, Kanindocka.,
 

Kuvat: coolshop, finelittleday, jollyroom, pikkuotus, miniroom (ei nähtävästi juuri nyt toimita muualle kuin Ruotsiin), lekmerVarsinkin bambit ja kaikki nuket ja pehmolelu(koristeet) ovat ihania!


4 kommenttia:

 1. Pastellit on kyllä kauniita! Itsekin haaveilen, että muokkaisin neljävuotiaan pikkuprinsessan huonetta pastellisemmaksi. Meidän eskarilaisen pojan huone kaipaisi eniten muutosta ja sen kimpppuun aion viimeistään kesällä, mutta jotenkin pojan huoneen suunnittelu on vielä vaikeampaa kuin tyttöjen. Ehkä mustavalkoista...?!?

  VastaaPoista
 2. Mustavalkoinen on kyllä varmasti hyvä 6veelle pojalle. Ja siihehän on hyvä lisäillä välissä vaikka keltaista tai kirkkaanpunaista tai mitä ikinä haluaakaan:) voi se olla että tytöille on paljon enemmän kaikkia koristeitakin ja muita sisustusjuttuja niin tyttöjen huoneiden laitto on helpompaa!

  VastaaPoista
 3. Kauniita juttuja :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus - kauniita juttuja olet löytänyt!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.