1/07/2015

Aaltoja


Taisi olla pari vuotta sitten joulun aikaan kun Villeroy & Bochin New Wave astioita näkyi erityisen paljon  blogeissa. Silloin jo ihastuin niihin ja nyt vasta sain ensimmäiset mukit. Kerkesinpähän miettimään haluanko varmasti näitä ja kyllästynkö kun niin monella on kuitenkin juuri nämä mukit. En usko että kyllästyn!
 
 
Sarjan lautasista en ole ainakaan nyt kiinnostunut joten tarvittaessa ajattelin yhdistää näitä valkoisiin Teema lautasiin. Useinkaan ei ole tilanteita jossa näin pitäisi tehdä sillä ruokalautasten kanssa käytetään Iittalan Verna tai Aino-laseja, jos taas ns. hienommin juodaan kahvia, niin silloin käytetään mummoastiaston kahvikuppeja tai käytetään kastehelmilautasia.

 Itse en juo kahvia, mutta kyllä näistä teetä tai kaakaotakin voi juoda..

 
 
 
Kuuluuko New Wave astiat suosikkeihisi?
 
 

3 kommenttia:

 1. Yhtään en vielä ite omista mutta nuo on kyllä tosi kauniin mallisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän tosi paljon! Nyt minullakin on vain kaksi mutta ainakin vielä kaksi pitää ostaa :)

   Poista
 2. Nämä on olleet munkin suosikit, mutta mies ei innostu, kun eivät istu vasempaan käteen. Olisi noita vasureillekin, mutta menisi kuulemma liian vaikeaksi etsiä aina sitä omaa muiden joukosta :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.