1/09/2015

Viikonloppu
Viimeisetkin tunnelmavalot on otettu pois ja tulppaanit ostettu. Vaikka minulle ei ole vielä tullut se jokavuotinen halu joulun jälkeen karsia tavaraa minimiin, ajattelimme silti tehdä vähän samansuuntaista. Tasoille jätetään vain muutamia esineitä, jos sen jälkeen tasot näyttäisivät siistimmiltä pidempään ja muutenkin yleisvaikutelma rauhallisemmalta. Laitan aina kaikkia kauniita esineitä (liian) paljon esille, eikä mikään pääse oikeuksiinsa, joten laitetaan osa kaappiin ja vaihdetaan tarpeen tullen. Taljoja en vielä raski laittaa pois, ovathan ne talviset eikä vain jouluiset.


Eli viikonloppuna siivotaan isommalla kädellä tavaraa pois ja ehkä järjestystäkin voisi vaihtaa. Haluaisin vaihtaa aikuisten makuuhuoneen olkkarin vierestä työhuoneeseen, mutta lapset eivät kuulemma halua kun työhuone on kauempana! Olohuoneen viereiseen huoneeseen olisi voinut tehdä jonkinlaisen oleskeluhuoneen, ehkä jopa tv-huoneen, silloin ns. ylimääräinen huone tulisi paremmin käyttöön.
Pari eilen illalla otettua tunnelmakuvaa.Mukavaa viikonloppua!


7 kommenttia:

 1. Anonyymi9/1/15 21:19

  Hyvin välittyy tunnelma kuvista. Tulppaanit :)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä kaunista. <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. upea tunnelma kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 4. Tuo valaisin on niin upea ja kaunista on kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! Eikä noita taljoja kannatakaan vielä laittaa pois, talvihan on vasta päässyt vauhtiin :D

  VastaaPoista
 6. Avain Ihana tunnelma näissä kuvissa...Kaunista :)! Täytyy itsekin käydä huomenna ostamassa kotiin tulppaaneja, kun saan ensin vain lopunkin joulukrääsän pois :).

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.