1/13/2015

Supernaisille!

 
 
Miniwillan Superwoman-juliste on aivan mainio. Sopii hyvin lastenhuoneisiin, miksei myös muihin huoneisiin muistuttamaan siitä, että talossa on akkavalta ja supernaisia  ;)
 
Kuvassa oleva porrasjakkara oli vasta keltainen, mutta maalattiin se tytön kanssa harmaa-roosaksi. Siitä tuli tosi kiva, värit sopii niin hyvin yhteen. Ja maalithan oli ihan seinämaaleja (ei kalustemaalia) ja hyvin on pysynyt edellisetkin seinämaaleilla maalatut jakkaravärit. Eihän pinnasta samanlainen tule kuin kalustemaalilla, mutta meidän jakkarassa menee aivan hyvin. Eri asia jos maalaisi lipastoa tmv. olisi kiva saada kiiltävämpi ja tasaisempi pinta.3 kommenttia:

  1. Ihan huippu juliste! Tuo olisi kyllä meillekin aika osuva, kun talossa asuu minun lisäksi kolme pientä pikkunaista :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva taulu. Mulla oli joskus 2-kymppisenä vitsillä hankittu Henkkamaukan vaaleanpunainen SuperGirl-kiiltonahkalaukku ja t-paita. Niissä ässä oli hopeaglitteriä:)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.