1/22/2015

Maapallo ja muutaOlen halunnut ostaa eskarilaisen huoneeseen karttapallon, mutta se perinteinen sininen on tökkinyt hiukan ja olen etsinyt mustaa. Joulukuussa löysin Vaasan reissulla Sisustus Säde-sisustuskaupasta lopulta musta karttapallon ja saatiin kääriä se pakettiin jouluna.

Vaaleanpunainen String-hylly on päässyt seinälle! Vähän string-hylly yliannostusta on ollut, mutta lastenhuoneessa se näyttää erilaiselta ja virkistävältä verrattuna keittiössä olevaan.
  
Huomenna onkin jo perjantai!3 kommenttia:

  1. Näyttää niin kauniilta. Heh, kirjoitinkin juuri jemmaan aiheesta "ähkyt blogisuosikeista". Tosin stringeistä en itse ole tätä kokenut.

    VastaaPoista
  2. Voih minäkin olen etsinyt juuri tuollaista mustaa karttapalloa! Se perinteinen sininen löytyy kyllä kaapista mutta kun se ei oikein äidin sisustusmakuun sovi x)

    VastaaPoista
  3. Ihana löytö, tuon kelpuutan meille - etsitty nimittäin on ;)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.