1/05/2015

Toimistossa

 
 
Meidän keltainen huone on vaihtanut väriä, kun maalasin olohuoneen seinästä jääneellä mineraalimaalimaalin lopulla seinän harmaaksi. Sitä ennen tosin koko seinän valkoiseksi. Juuri ja juuri mineraalimaali riitti puolikkaaseen seinään. Huone on vähän sikin sokin, voisin expedit hyllyn viedä lastenhuoneeseen, mutta jonkinlainen hylly/lipasto pitäisi saada tänne. Huomenna ajattelin järjestellä koulukansioihin syksyltä kertyneet muistiinpanot. Voisi sitäkin tehdä vähän useammin, niin ei tarvitsisi arvailla mihin aineeseen mikäkin lappu kuuluu ;)


Vielä huominen vapaa ja sitten alkaa koulu, IIK. Onneksi pian on taas viikonloppu.


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana toimisto. :) Mistä olet ostanut vihreän seinävalaisimen? Meillä on samanlainen, mutta keltainen. :D Olen ostanut sen kirpputorilta.

  VastaaPoista
 2. Valaisin on ollut pienenä minulla sängynpäässä valona :) välillä se oli hukka teillä joku aika sitten kaivelin sen varastoista. :) vähän teki mieli maalata se esim kupariksi mutta ei taida raskia:)

  VastaaPoista
 3. Mukavan rouhea ja tyylikäs työpiste! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, sanotaanko että nätimpikin voisi olla😀 pitäisi vähän jäsennelöä sitä tai jotain!

   Poista
 4. Tosi kiva työpiste. Mä taidan kyllä olla jonkinlainen työpiste-friikki. Johtunee mun älyttömän suuresta rakkaudesta paperitavaraan, laatikoihin ja rasioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tuntuu että en saa ikinä hankittua tarpeeksi miellyttäviä laatikkoja ja muuta sälää työpöydälle että se olisi mieluinen😊

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.