1/10/2015

Villasukkaa

 
 
 
Eikö lauantai-iltaan sopii hyvin arkiset ja lämpöiset villasukat. Nyt voi jo vilautella muutamia käsitöitä mitä tein joululahjaksi. Kiva oli tehdä pitkästä aikaa aikuisten kokoiset villasukat! Perusvillasukat höystettynä muutamilla salmiakeilla.Mietin ennen joulua hirveästi kenelle voisin tehdä käsitöitä joululahjaksi. Muutamia juttuja keksin, kunnes joulun aikaan tuli vaikka ketä mieleen, jolle olisi voinut tehdä jonkun spesifin jutun, kuten kissafanille kissalapaset ja kummipojille pääkallosukat. Eli ensi jouluna tiedätte mitä saatte lahjaksi ystäväiseni, kun kesäkuussa alan valmistautumaan, jospa lapaset saisi parinsakin! ;)3 kommenttia:

  1. Pääsenkö sun ystäväksi jotenkin? ;D Haluun tollaset salmiakki-villasukat ja kissalapaset kuulostaa ainakin ihanilta! :D

    Vitsi vitsinä, mutta nuo villasukat näyttää tosi ihanilta. Mä rakastan villasukkia ja käytän niitä kesät talvet :)

    VastaaPoista
  2. Onpa suloisen herkulliset sukat!

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.