1/02/2015

Lempivärit kolmiolapasissa

 
 
Näissä kolmiolapasissa on kaikki lempivärit,  mustaa, valkoista, harmaata, vaaleanpunaista ja minttua. Lisäksi vaaleanruskeaa joka on yksistään ihan tylsä väri, mutta näiden värien kanssa oikein herkullinen.
 
Lasten lapaset on tehty Novita Woolista, kirjoneuleesta tulee kuitenkin sen verran paksua, että lapasista tulee tarpeeksi lämpimät. Tuo minttu Wool on kyllä ollut ahkerassa käytössä vähän jokaisessa käsityössä ja juuri kävin kahdesta Prismasta ja Tokmannilta sitä etsimässä, mutta ei ollut.  Ihan paniikki iski että eikö sitä saa enää mistään, mutta mies juuri löysi sitä Kärkkäiseltä. :D Pakko ostaa varastot täyteen kun sen pitäisi riitttää vielä villatakkiin ja moneen muuhun!





 








11 kommenttia:

  1. Ihanat lapaset! Minäkin ostin juuri tänään lankaa ja puikoilla on pipo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun on ollut lomalla aikaa tehdä käsitöitä.

      Poista
  2. Voi ei, onko siinä niin huono löydettävyys. Mulla olisi tuossa odottamassa vaikka mitä projekteja, mutta mintun, vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmä on kutkutellut mielessä. Ehkäpä mäkin lähden hamstraamaan. Jälleen kerran. ;) Ihanat ovat siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui kyllä että ei löydy mistään, en tiedä onko se ollut niin suosittua vai onko se jäämässä pois!?

      Poista
  3. Aivan ihanat lapaset!

    Löysin vasta blogisi, kun googletin oululaisia sisustuksesta kiinnostuneita blogeja/bloggaajia, ja hyvältähän täällä sun tontillasi näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapasista tuli kyllä omat suosikit! Kiva kun löysit tänne, tervetuloa toistekin :)

      Poista
  4. Voi vitsit miten ihanat lapaset! Ite oon niin pahuksen jähmettyny tähän mustavalkoharmaa - akseliin, että värit melko lailla kauhistuttaa. Mutta muilla. Ai että ne näyttää niin kivoille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas käytän aika paljon värikkäitä lankoja käsitöissä, kun tuntuu että muuten sisustus ja vaatteetkin on aina sitä synkempää.:) vaikka tulee sitä mustavalkoistskin käytettyä, aina pitää olla mustaa ja valkoista 7veljestä kotona:D

      Poista
  5. Onpas kyllä ihanat lapaset, niin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, ihanat näistä tuli :)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.