1/03/2015

Seinävalaisin


Keittiöremontin yhteydessä meillä jätettiin seinävalaisimelle paikka ja johto roikkui vuoden päivät seinästä :D En oikein osannut päättää minkälaisen valaisimen haluan. Mietin pitkään design By Frandsenin seinävalaisinta, Tolomeota, mutta halusin kuitenkin joko valkoisen tai mustan valaisimen. Lopulta päädyin Elloksen valaisimeen, joka vastasi parhaiten mielikuvaa millaisen valaisimen olin kuvitellut tähän. Pari kuukautta jouduin kuitenkin odottamaan Elloksen toimitusta.


Lamppu valaisee tosi hyvin ja siitä tulee valoa myös ruokapöydän puolelle. Eli voin kyllä suositella tätä valaisinta myös paikkaan missä valoa tarvitsee.
 

13 kommenttia:

 1. Onpa kaunis valaisin! Sopii täydellisesti tuohon kohtaan:)!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva valaisin, ja niin hauskasti sijoitettu! :-) Nuo kupariset ovat myös niin kauniit <3

  VastaaPoista
 3. Onpas kyllä kaunis valaisin! Sopii niin hyvin teidän keittiöön!

  VastaaPoista
 4. On kyllä hieno!
  Mutta mä aina vaan niin huokailen muutenkin teidän kodille. Se on niin napakymppi! :)

  Moona/..JA KATTIA KANSSA

  VastaaPoista
 5. Tosi kekseliäs juttu laittaa tuon tyyppinen lamppu tuohon kohtaan! Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Ihana lamppu! Sopii huippuhyvin tuohon. Itsekin tässä olen odotellut tovin uutta valaisinta olohuoneeseen Ellokselta ja jee tänään se on postiin tullut :)

  VastaaPoista
 7. Tää on ihana lamppu! Ihastelin sitä jo Ellokselta :) Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää tuossa! Täytyykin laittaa korvan taakse tuo lamppu, kun samantyylinen olisi hakusessa olohuoneeseen. ;)

  VastaaPoista
 9. Tarvisin myös valaisimen työhuoneeseen, juurikin seinälle kun pöydällä ei ompelukoneiden vuoksi ole oikein tilaa. PItääkin selata Elloksen sivuja, jos tämä vaikka passaisi meillekin :)

  VastaaPoista
 10. Onpa hyvännäköinen lamppu ja sopii teille täydellisesti!

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva idea laittaa seinävalaisin keittiöön :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi6/2/15 10:10

  Heippa, onko tämä Elloksen oxford? Harkitsen tällaista eteiseen taulun viereen näyttämään valoa taululle. Mutta tarvitisin tämän "johdollisena" ja elloksen kuvassa näkyy että johto roikkuisi alaosassa.. Miten tämä tuli sinulla?

  Sape

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, on sama valaisin ja tuli johdollisena eli ei tarvitse laittaa muutakuin johto seinään. Meillä oli varaus keittiössä lampulle eli suoraan johto roikkui seinästä eli me vain katkaistiin johto ja saatiin se paikoilleen. Kytkin valaisimessa on lamppu osassa, eikä johdossa eli ei kannata kauhean korkealle asentaa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.