8/13/2013

Lämmintä syksyynEnsiksi kiitos kommenteista, joita jätitte edelliseen postaukseen, oli kiva että uskaltauduitte ja jaksoitte kommentoida. Nyt palataan taas perusaiheisiin, tai ei aivan sisustukseen kuitenkaan. Joskus aiemmin olen uhkaillut, että saatan joskus laittaa myös käsitöitä blogiin. Nyt taas ilmojen viilentyessä tekee mieli neuloa jotain pientä ja nopsaa ja pipojahan tarvitsee aina. Niitä meiltä löytyy jo melkoinen kasa, mutta kyllä muutama vielä joukkoon mahtuu. Blogeissa on näkynyt tämäntyyppisiä pipoja, joista alkuperäinen ohje nähtävästi Muita ihania-blogista. Minun visiossani kaaret oli kuitenkin toisinpäin niin kuin tässä kuvassa. Eka versio on aina harjoituskappale, joten taidan tehdä itselle vastavan, viilatumman version kuviosta. Virkatun kuvion oli tarkoitus olla perhonen. 

Huomenna ajattelin mennä ostamaan lankoja torkkupeittoprojektiin, en vaan osaa päättää mitä lankaa ostaisin. En halua liian pörröistä, enkä myöskään sellaista joka menee heti huonoksi, sillä peitossa on kuitenkin iso työ. Joten varmaan päädyn Novitan isoveljeen, vaikka sekään ei ole aivan mieluisin. Olisiko kenelläkään suositella mitään lankaa, mielellään market valikoimasta? Sinänsä peitolla ei ole väliä, onko se villaa vai puuvilla, mutta kovin ohuesta langasta en jaksa alkaa tekemään, sillä olisihan se mahtava saada valmiiksi kokonainen torkkupeitto!

Tänään oli iltasella mahtava ilma, kun aurinko paistoi toisesta suunnasta ja valaisi toisessa suunnassa olevat synkät pilvet.

2 kommenttia:

  1. tää sun blogi on aivan ihana! löysin sen kyllä vasta eilen mutta kerkesin jo ihastuu siihen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit ja jätit heti kommenttiakin :)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.