8/20/2013

Graafista tapettia


Minä en ole yhtään tapetti-ihmisiä, liekö jäänyt traumoja pois revityistä ysäritapeteista. Muutenkin meille mielestäni sopii paremmin maalatut pinnat mitä tapetti. Käytävässä on kuitenkin yksi pätkä johon tapetti sopisi hyvin ja toisi siihen tunnelmaa tylsän valkoisen seinän sijaan. Olenkin miettinyt eri vaihtoehtoja ja jokapaikassa nähty Cole&Son Woods-tapetti olisi se lempparein ja sieluni silmin näen sen jo seinässä ja se oikeasti kuuluisi siihen! (Ihan hyvin siis on asiat, tarviiko siihen mitään laittaakaan.) Mutta kyllä minun täytyy myöntää tappioni, että liian kallista se on, tapettia pitäisi ostaa joko kaksi tai kolme rullaa eli 200-300€ yhdelle seinälle on too much. Niinpä olen katsellut muita tapetteja ja aika vähän löytyy valikoimaa, jos ei halua kukkaa, romanttista, beigeä, tai niitä Onnela baari-kiekuroita.

Woods

Tapetin kuvion pitäisi olla graafinen, mielellään valkoista, mustaa, harmaata, mutta se ei saa olla liian musta-valkoinen, eikä suuri ja psykedeelinen kuviointikaan sovi käytävään. Muistin, että Ellokselta löytyy nykyään myös tapetteja. Ostoskoriin valikoitui lopulta Karen-tapetti, jossa on harmaa pohja ja mustaa salmiakki-kuviota ääriviivoina. Toivotaan, että tapetti on hyvä luonnossakin, ainut mikä voi olla ongelma, on harmaa pohja kuviossa, ajattelin ensin että se olisi valkoinen. Toivottavasti postipoika tuo pian paketin ja toivottavasti päästään tapetoimaan tällä tapetilla.
kuvat: ellos.fi, seinaruusu.fi

26 kommenttia:

 1. Itsekin vähän kammoan suurinta osaa tapeteista, mutta tuo näyttää kyllä tosi raikkaalta ja kivalta! Toivottavasti toimii myös luonnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että toimii livenäkin, perjantaina pitäisi jo tulla paketti! :)

   Poista
 2. Mä olen ihastunut tapetteihin, voisin laittaa vaikka minne jos vaan seinäpintaa riittää :) :D
  Kaikkia ihania tapetteja olis saatavilla etten osaa päättää meidän eteisenkään tapettia. :P

  Mutta toi sun valinta on kyllä hieno! sopivan vaalea ja raikas mutta kuitenkin niin erilainen, vau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on vissiin niitä jotka vähän kammoaa tapetteja ja sitten toinen ääripää jotka rakastaa eikä osaa valita kun kivoja on niin paljon :)

   Poista
 3. Minä ajattelin tilata just englannista tuota woodsin tapettia. Vasta tilasin sieltä Marimekon tapettia ja tuli paljon edullisemmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin olen kuullut että englannista saisi halvemmalla, kävin jopa jossain nettisivuilla niitä vertailemassa, mutta en saa aikaiseksi itse tilata ulkomailta niin mennään sitten helpomman kautta.

   Poista
 4. Näyttää ainakin kuvassa tosi hyvältä tuo salmiakkikuvio, toivottavasti on sitä myös livenä! Woods on kyllä tosi ihana, sitä voisin ottaa meillekin, vaikka omaan saman tapettikammon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapeteissa aina vähän hirvittää se, että miltä se näyttää isolla pinnalla, kuvion pitäisi olla sen verran hillittyä, mutta ei tässä liian hillityksi viitsi kuitenkaan alkaa ;D

   Poista
 5. Mä taas tykkään tapeteista ja suurin osa meidän talon seinistä on tapetoitu :) Hyvältä näyttää tuo valintasi; rauhallinen vaikka onkin täynnä salmiakkeja. Toivottavasti on hyvä vielä livenäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään lastenhuoneissa tapeteista ja miksei muissakin makuuhuoneissa, mutta muualla en oikein täällä omassa kotona :)

   Poista
 6. Mä olen taas juurikin enemmän tapetti-ihminen, vaikka tykkään kyllä maalatustakin seinästä :) Kohokuviotapetit vaan on niin käteviä tälläiselle tee-se-itse remppapariskunnalle, joiden taidot ei ole ammattiluokkaa. Tapetti kun antaa anteeksi hieman epätasaisemmankin hiomisjäljen seinässä, toisin kuin maali, joka paljastaa jokaisen kuopan ja kuprun :) Ja meiltä vasta löytyykin niitä Onnela-kiemuroita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, meilläkin pitäisi samaisesta syystä käyttää tapetteja, kyllähän ne pikkasen enemmän peittää mitä pelkkä maali,.. Ja juu meilläkin oli Onnela kiemuraa edellisessä asunnossa monella seinällä, mutta kai se jonkin sortin kyllästyminen on sitten tullut juurikin sen takia :))

   Poista
 7. Karen näyttää hyvältä! Ei liian psykedeelinen, mutta silti siinä on luonnetta.

  Minusta on viime vuosina tullut enemmän tapetti-ihminen. Kivoja tapetteja olisi enemmän kuin tapetoitavia seiniä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri hankala että jos on vähänkään kuviota tapetissa, niin pian loppuu seinät kesken. Itse ajattelin että Woods tapetilla olisi voinut tapetoida seinän pätkä missä on ovia, niin tapettia ei menisi niin paljon. Mutta jos tämä Karen tapetti tulee samalle käytävälle vähän kauemmas niin eipä sitä Woodsia siihen enää voi laittaa :D

   Poista
 8. Hui, mä ehkä vierastan tapetteja ja varsinkin kuviollisia. Mutta olen katsonut tuota mustavalkoraidallista tapettia ihaillen....monesti. Ehkä joku pieni alue, mutten laittaisi koko seinää!!!

  Tai ni mistä mä tiedän..ahahahah!! Kivannäköinen kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jännä kun toiset tykkää tosi paljon tapeteista ja me toiset taas kammotaan :D

   Poista
 9. Täälläkin alkoi tuo tapetti kiinnostamaan... tuulikaappia kun pitäisi jossain vaiheessa vähän ehostaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulikaappiin sopisi hyvin, Toisi vähän ryhtiä heti sisään astuessa :)

   Poista
 10. ihanaa, että olit tehnyt etsintätyön puolestani. :) Meidän pitäisi nimittäin myös tapetoida yksi olohuoneen seinä ja itsekin olisin halunnut Woods-tapetin, mutta meillä olisi maksanut vielä enemmän suuren alan vuoksi. Elloksen tapetti näyttäisi varmasti hyvältä meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa jos oli apua :) Ellokselta löytyy suht montakin varteenotettavaa vaihtoehtoa, tai ainakin niiden tyyli on sellainen mitä itse etsin :)

   Poista
 11. Ihana tuo karen! Ihan uusi tuttavuus mulle, mutta ihastuin oitis. Hitsi, meillähän loppuu seinät kesken. Mut sopisko se lastenhuoneeseen? Joku viiri(taas) ja jotakin värikästä sinne. Joo, kuulostaa suunnitelmalta:D Ja woodsissa on ainut vika juurikin se hinta, joka ihan liian suolainen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiltä löytyykin jo ihania tapetteja. Eli kai mä en aivan totaalisen kammoinen ole. ;) Sopisihan tuo lastenhuoneeseenkin hyvin, mulla haluttaisi vuorostaan palloja lastenhuoneeseen, mut ei riitä lastenhuoneet :D

   Poista
 12. Upea toi tapetti. Just sopivasti, muttei liikaa.

  Meillä ei ole tapetteja isoissa seinissä. Värejä on jo sisustuksessa tarpeeksi. Suosinkin tapetin laittamista paikkaan, johon sitä ei ehkä tulisi heti ajatelleeksi. Sillä tavalla se päätyi naulakon taustaksi. Ellokselta sekin hankittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä että nykyään ei tarvitse mennä niin tavallisen mukaan vaan voi vähän säveltää ja laittaa tapettia erikoisempiinkin paikkoihin.

   Poista
 13. Hauskan näköinen tapetti :) Sopii teille varmasti tosi hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että sopii :) Meidän äiti jo ehti kauhistelemaan tapettia kuvasta :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.