8/22/2013

Ikean suosikitMeillekin tuli Ikean kuvasto pari päivää sitten. Poimin tähän muutamia juttuja kuvastosta, mutta lisäsin myös vanhoja tavaroita kuten PS2012 - malliston sohvapöydät ja Billy kirjahyllyn. 

Bestån uusi oviväri GUMHEM, on kiinnostava ja se pitää nähdä luonnossa. Sen nimi mäntyviiluovi, viittaa vähän liikaa kellastuneeseen vanhaan kirjahyllyyn, mutta jos se yllättäisi positiivisesti ja olisi tarpeeksi vaaleaa käsittelemättömän puun väristä, sellainen minipikkuinen ovi ja kaappi voisi tulla meille keittiön puolelle.

Lappljung ruta-matto on yksi sellainen tuote minkä voisin kantaa kotiinkin asti, vaikka ruokapöydän alle ja mainitut PS 2012- pöydät olohuoneseen. Työhuoneeseen Billy. . ja foto-valaisin keittiöön..


6 kommenttia:

 1. Kivat koonnin olet tehnyt uudesta kuvastosta! Lappljung on omakin suosikkini, kiva uutuus! :)

  VastaaPoista
 2. Ja melko edullinen kun neliön mallinen on 60 euroa ja iso (taisi olla jopa koko 200*300) 100€.

  VastaaPoista
 3. Ja tuo Lapppljung Ruta on vielä tosi helppohoitoinen; mustikkatahrat eilen hankasin luutulla siitä pois.Pinta on niin tiivis ja liukas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopisikin sitten tosi hyvin ruokapöydän alle, kun sinne välillä sattuu tippumaan jotain ;D

   Poista
 4. Minulla on suurin foto valaisin harmaana keittiönpöydän yllä.Tykkään kovasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaakin kuulostaa kivalta! Tämä sopisi hyvin varmasti myös saarekkeen päälle :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.