8/07/2013

Littana rahi

Viime syksynä/alkutalvesta ostin silloin paljon puhutun Luhta Homen rahin. Rahi on ollut olohuoneessa ja sitä on käyttänyt lapset joskus telkkaria katsellessa ja aikuiset pitänyt silloin tällöin jalkarahina. Se ei kuitenkaan ole ollut päivittäin käytössä, vaan on saanut olla myös pelkkänä sisustuselementtinä. Ja kattokaas nyt sitä! Ensin on ennen ja sitten jälkeen kuvat.Sehän on aivan littana! Kaverilla on vastaava rahi mustana ja heillä se on aiemmin ostettu ja kuulemma lapset pyöritellyt ympäriinsä eli se on ollut todellakin käytössä, ja heillä rahi on vieläkin kuin uusi. Miten rahi meillä on tällaiseksi mennyt. En millään viitsisi alkaa tunkemaan sinne itse mitään täytettä.

Onko muilla rahin omistajilla käynyt vastaavaa?


Ps. Meidän keittiö ei ole enää tuollainen kuin kuvassa, vaan havaittavissa on pienen pientä muutosta. Tämä ilta on siis mennyt pohjamaalatessa. Ja jos joku sanoo että gyproc-seinän tasoitus on v-mäistä niin ei ole kokeillut lastulevyseinän tasoitusta. Gyprokin tasoitus oli aivan lastenleikkiä ;)


25 kommenttia:

 1. Anonyymi7/8/13 23:11

  Ounou! :O en ole kyllä kuullut että se on tuollaiseksi kellään mennyt. Voi kurja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meille on sattunut maanantaikappale, koska kuitenkinhan nuo maksaa jotain 70€ muistaakseni niin luulisi kestävä edes sen vuoden.. Tosin paljonhan siihen vaikuttaa miten sitä on käytetty, kai me ollaan jotain ryskätty sen kanssa :D

   Poista
 2. Hyvänen aika, nyt vain reklamaatiota kehiin! Ei se todellakaan saisi tuollaiseksi littanaksi mennä.

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mäkin tässä olen muutaman päivän suunnitellut. Kuvasta yhtäkkiä huomasi että on se ollut "pikkuisen" korkeampi :D Mukavaa päivää myös sinulle.

   Poista
 3. Oho...aika outo juttu! Joo yhdyn kyllä kerttuun, saman tien palautukseen vaan!! Reklamaatiossa kun ei koskaan kuittia tms tarvitse. Hyvä kuvatkin sulla on jo valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain hyötyä tästä kotona kuvien ottamisesta ;)

   Poista
 4. Oho! Miten voi mennä noin!!! Juuri itse harkitsen Iskun vastaavan rahin ostamista lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä vaan tiiä :) En kyllä usko että on aivan normaalia :)

   Poista
 5. Mie kyllä repesin tuon toisen kuvan nähtyäni :D Mutta oikeesti kai siinä jotain vikaa täytyy olla.Mitähän niissä mahtaa olla sisällä?

  Seinän tasoituksesta sen verran etten edes yrittänyt lastulevyn tasoitusta muulla kuin tasoitetapetilla.Mitä te käytitte?Tapetin poisto on sitten vastaavasti helpompaa lastulevystä kuin gyprocista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, rahi näyttää lähin reppanalta :D Siellä on sisällä sellaista styroksipallojen tuntuisia pieniä palleroita. Ja sen kyllä tiedän että niitä ei ole mihinkään tippunut sieltä mutta silti rahi on aivan tyhjän oloinen.

   joo tapetit on lähtenyt hyvin lastulevystä. Me ollaan pääsääntöisesti ylitasoitettu, kun meillä ne raot on jo peitetty täällä joskus vuosia sitten, mutta tapettien repimisen jälkeen niiden ympärillä oleva pakkeli on ryppyinen (ammattitermistö) :D Tasoitetapettia mekin mietittiin, mutta se sitten jäi kun näin aloitettiin. Voisi sitä vielä kokeilla muutamaan seinään ja mietittiin myös sitä telattavaa tasoitetta! siis lastulevythän kannattaisi poista kokonaan, mutta tässä tapauksessa se ei ole ollut mahdollista, olisi meidän remontti saanut vähän suuremman mittasuhteet kun kaikki seinät olisi revitty irti :D

   Poista
 6. Miten se on voinut tuollaiseksi mennä? Ressukka on melko surullisen näköinen... Komppaan Kerttua ja reklamaatiota menemään!

  Miten ihmeessä lastulevyä voi edes tasoittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surullinen ressukka nimenomaan. :D saa tuon pikkasen pöyheämmäksi kun sitä vähän pöyhii, mutta ei se kauaa auta.

   Kyllä sitä lastulevyäkin voi tasoittaa mm. ylitasoittamalla, mutta olisihan se hyvä jos olisi voinut vaihtaa joka paikkaan gyprocit mutta se ei ole ollut nyt mahdollista :)

   Poista
 7. Itse aina samaa rahia pyörittelen palloksi. Vaikea sanoa minkä näköinen olisi, jos vaan antaisin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä myös aina laitan sivuttain ja pöyhin sitä mutta tuo päällinen on niin iso verrattuna sisältöön, tuntuu että sisällä voisi olla puolet lisää täytettä. Mä kuvittelenkin että pallerot sisällä menee aina kasaan että ne sitten turpoaisi takaisin kun sitä vähän pöyhii ja pyörittelee uusiksi mutta ei kyllä näköjään ole auttanut :)

   Poista
 8. Itse aina samaa rahia pyörittelen palloksi. Vaikea sanoa minkä näköinen olisi, jos vaan antaisin olla.

  VastaaPoista
 9. Ei oo totta :(( Ja kuinka nätti se ennen olikaan. Toivottavasti saat tilalle uuden paremman, sillä reklamaatiohan tuosta ehdottomasti on tehtävä!

  Ja noi tasoitus hommat... I feel You!! Tsemii!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hoksasin vasta tuosta vanhasta kuvasta että kuinka korkea se onkaan ollut :) Nyt se on lyttänä palli:D

   Poista
 10. Vähän pistää hymyilyttämään toi jälkimmäinen kuva. Rahi-parka on mennyt kyl ihan kasaan. Mut ei toi kyllä ihan normaalilta vaikuta. Reklamoi ihmeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä se on aika raukkaparan näköinen, vaikka siinä ei ole kukaan sata kiloinen istunutkaan ;)

   Poista
 11. Ohoh, siitähän on tullut ihan lituska! Ei muuta ku tosiaan reklua tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lituskapa hyvinkin :D Saa sen pikkasen kohommalle kun asettelee sen, tätä kuvaan en ole ottanut rahin takia, niin siinä se on vaan omassa olomuodossaan :) Mutta tyhjä sisöktä se on joka tapauksessa. :)

   Poista
 12. OU! :( Ei se millään järjellä voi tuollaiseksi mennä, tai voi nähtävästi. Reklamaatioo kehiin !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näköjään voi. Mä olen huono reklamoimaan, mutta voishan tuosta kyselyä lähettää että onko aivan normaalia .. :)

   Poista
 13. Mulla on Kodin 1:siltä ostettu vastaava ja se on kanssa aina ihan litassa. Aina käytön jälkeen pöyhin sitä vähän pallommaksi, mutta ei se kauaa sellaisena pysy. Meidän rahi on tosin ollut alusta asti sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kohtalontoveri löytyi :) Itse asiassa mä mietin jo ostaessa että kauankohan tuo pitää muotonsa käytössä, niin pientä on se täytepallerohöttö että arvelin menevän sen ajan saatossa kasaan, mutta en ehkä näin nopeaa. Meillä tämä oli kyllä ensin sellainen pinkeä.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.