8/01/2013

Hyvin suunniteltu, puoliks tehty


Heipsan,

Otin muutaman kuvan, miltä meillä näyttää nyt. Enempää en ajatellut vaivata teitä -rumilla- remppakuvilla, vaan vasta näyttää sitten kun, jos ja kun on valmista.

Teille, jotka olette vasta hypänneet tänne lukemaan, pieni info. Eli emme tee koko keittiöremonttia, vaan poistamme vain yläkaapit, vaihdamme liesituulettimen, levytämme/maalamme seinän, laitamme muutamia hyllyjä, lisäämme valaisimen. Ehkä myöhemmin kaappeja, jos tuntuu että tarve tulee ja osaan päättää miten ne halutaan. Katonrajaan tehdään kotelointi liesituulettimen putkelle, jonne upotetaan ledejä ja tämän vuoksi myöskään kattopaneeleita ei tarvitse uusia. Alakaappien ovet vaihdetaan myöhemmin, sillä vielä vähän mietimme, uusisimmeko rungotkin kokonaan, sillä haluaisin että kaikki olisivat 60 cm leveitä. Mutta kauaa ei viitsi enää pitää tämän jälkeen noita vaniljaisia ovia, sillä kiva olisi saada koko kokonaisuus valmiiksi. Testissä on muutama korkeakiiltoinenovi, jotka olen aiiina halunnut, mutta mattaisetkin olisi kivat! Joskus tuntuu että ei voi vaan luopua jostain valinnasta, sen takia että sitä on aina halunnut, tiettekste?

Aiemmin myös mietimme vaihtaako tuo yksi tasopätkä (niemeke, heh), saarekkeeksi olohuoneeseen päin mutta silläkin on plussat ja miinukset. Itse haluaisin kaapistot pelkästään takaseinälle +jääkaappiseinä ja saareke, silloin keittiö olisi vähiten "keittiömäinen" olohuoneen osana. Mutta sitten lähtisi myös kulmakaappi joka syö kattiloita ja muovipurkkeja mukavasti. 

Aloitetaan siis keittiön yläosasta, ja saatetaan se valmiiksi. Liesituuletin saadaan vasta ensi viikon alussa. Loppuja kaappeja emme voineet vielä poistaa kun liesituuletin olisi tippunut samalla :)  Eli nyt ei sovi kovin arvovaltaisia vieraita kutsua käymään.

4 kommenttia:

 1. Heips, uusi lukija ilmoittautuu täällä, ihana blogi :)!! Kivalta kuulostaa teidän suunnitelmat keittiölle :) Meillä on samaiset kaapit ja vaihdamme myös pikkuhiljaa ne sitten pois, kun oikeasti tarvii ja hermo menee :) Korkekiiltoista itsekin tahtoisin, on se vaan niin kaunis :) Tervetuloa kurkkaamaan meille http://liveeverymoment-minna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiva kun jätit kommenttia. :) Meilläkin menisi vielä kaapit kunnon ja käyttömukavuuden puolesta mutta kun poistimme seinän olohuoneen ja keittiön väliltä, niin vaniljan sävyiset ovet hyppää niin pahasti silmään, kun muualla on valkoista, että pakko vaihtaa ne :D Tulenpas kurkkaamaan teille, ehkä olenkin käynyt joskus, blogin nimi on ainakin tuttu :))

   Poista
 2. Kuulostaa ihan törkeen hienolta muutokselta! Piti jo edelliseen remppapostaukseen kommentoidakin, että mä etsin pari vuotta sitten sitä valkoista Savoa kissojen ja koirien kanssa, mutta mistään ei saanut niin nopeasti kuin meillä oli tarvis. Se on tyylikäs, mutta olit bongannut monta muutakin hienoa liesituuletinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa että parempi tulee mitä aiempi, mutta ei tämäkään tietty mikään unelmien keittiö ole mutta suunta on oikea :) Se Savo ois tosi hieno, mutta vähän liian kallis tällaiseen tuunaukseen. Vaikka voisihan sitä tietty panostaa johonkin tiettyyn niinkuin siihen liekkariin, mutta ikea sai nyt kelvata kuitenkin. Ja onneksi valittiin valkoinen, oli se meille paljon parempi mitä rosterinen olisi ollut :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.