8/19/2013

Hemtexin päärynöitäUppooko päärynät? Sven Fristedtin kuvio "Pärita" keittiöpyyhkeissä, mukissa, tarjottimessa, patakintaassa. Tykkään!

Ohikulkiessani huomasin ihanat päärynät Hemtexillä. Silloin en kerennyt pysähtymään, mutta keittiöpyyhe on ainakin saatava, mukitkin olisi melkoisen kivat!

16 kommenttia:

 1. Ihania! Mustat päärynät uppoavat todellakin, meiltä löytyy keittiöstä jo ennestään yksi päärynäjuliste joten tuo keittiöpyyhe sopisi joukon jatkeeksi enemmän kuin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs teillä taitaakin olla sellainen juliste, sopisi siis hyvin teille! :)

   Poista
 2. Ihania!!! :) En oikeastaan ole koskaan katsonut "sillä silmällä" päärynöitä meille, mutta voisin kyllä ottaa tuollaisia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään virallisesti ole katsonut sillä silmällä päärynöitä :D mutta kivat olisi :))

   Poista
 3. Ihania olis, mutta uskomatonta kyllä, Jyväskylässä tai lähimaillakaan ei ole Hemtexiä :P Uskomatonta siksi, että yhteen aikaan niitä taisi olla kolmekin kappaletta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että monet hemtexin on aika ihme paikoissa, niinkuin vaikka meillä täällä tuppukylässä ;D

   Poista
 4. Joo, tahtoo päärynää nyt heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minäkin mietin että milloin pääsisin käymään hakemassa pyyhkeen, sopisi niin hyvin "uuteen" keittiöön :)

   Poista
 5. Suloiset päärynät! Itsellä vielä jemmassa lahjakortteja Hemtexiin, syysuutuudet houkuttelevat, harmi vaan kun lähin on Vaasassa tai Oulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hoksannut onko muuten Hemtexillä myös verkkokauppa.. ei ehkä? ..

   Poista
 6. Tosi kivoja päärynöitä :)

  VastaaPoista
 7. Kivat päärynät , vähän erilaista kun Hemtexissä yleensä, itsellä häiritsee joskus vähän liika kukkakuosisuus heidän kankaissaan. Kahvikuppi voisi löytää tiensä töihin kaffepaussille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemtex on kyllä ollut vähän mummomainen paikka :) Samasta syystä en itse tykkään oikein Pentikistäkään, mutta jotain siellä on kivaakin :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Niin on :D Pitäisi vaan raahata itsensä uudestaan tuonne Hemtexiin päärynöitä hakemaan :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.