6/14/2013

Rannalle mukaan


 Kävin jokin aika sitten kirpputorilla kääntymässä ja löysin sieltä oman "TineK:ni". Minähän en viittäkymppiä olkikassista maksa, joten maksoin 1,50 €. Nojoo, eihän tuo ihan yhtä hyvännäköinen ole, mutta kelpaa hiekoittumaan rannalle, pienten tahmaisten käsien ulottuville. Kassissa odottelee valmiina kaikki mitä aikuinen nainen reissussa tarvii; vauvan vaipat, varavaatteet, aurinkorasva ja paperia. Olen aika huonomuistinen, niin tuosta Muuton dots naulakosta se on hyvä napata mukaan ja aina on mukana ne tärkeimmän selviytymisvälineet. Seuraavaa rantapäivää odotellessa, sillä nyt ulkona tulee kaatamalla vettä! Tulee jo ikävä helteitä.

Tekisi mieli tuunata vähän kantokahvoja, vaikka virkata valkoisesta puuvillalangasta päälle, mutta ei ehkä maksa vaivaa.

Mukavaa perjantaita!!

7 kommenttia:

 1. Korikassit on ihania! Mua harmittaa kun olen vuosia sitten pistänyt menemään vastaavan kassin kun ei ollut mukamas mieleinen. Tästä opittiin taas se, että kaikki pitäis säästää uutta tulemista varten...

  VastaaPoista
 2. No sepä se, mutta kun ne jotkin vanhat vaan älkaa ärsyttämään kaappien täyttönä ja kun on jonkin aikaa säilönyt niin sitten sen heivaa pois. . .. mietin muuten että mikä tuollaisen nimi on kun olkikassi tuli vaan mieleen, korikassi ehkä osuvampi ilmaus :)

  VastaaPoista
 3. Hieno! Kivan näköinen noin esillä kun ei ole käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitten kesän jälkeen pois näkyvistä ;)

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle ja ihastuin blogiisi heti. <3 Hauska rantakassi ja tuo Muuton naulakko, ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailulle :) Muuton naulalko on kiva, valkoinen sopisi vielä kaveriksi viereen :)

   Poista
 5. Voi että miten hyvä löytö ja vielä millä hinnalla! :)
  xx J

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.