6/30/2013

Marmoria, pinoa, maljakkoa ja verhomietteitä.Jatketaan nyt yhtä tönköillä otsikoilla kuin muutamat aiemmatkin. Kävin tänään viemässä kirppikselle tavaraa ja samalla kiertelin pöydät läpi. Muutaman lastenvaatteen lisäksi löysin marmorisen (juusto)tarjottimen (3€) ja söpön sinisen maljakon (1€). Nämä kuvat olisi niin vaatinut sen yhden neilikan maljakkoon, mutta sitä ei valitettavasti olllut tähän hätään ;) Marmorista tarjotinta on tarkoitus käyttää lähinnä alustana, mutta pyörivänä se on myös hyvä alkuperäiseen tarkoitukseensa eli juustojen tarjoiluun. Sininen pino-kynttilänjalka on aiempi ostos Iittala-outletista.

Thihi, me saatiin myös voro kiinni kirppiksellä ja saatiin siitä hyvästä sinne 100€ lahjakortti ja 1 viikko ilmaista pöytävuokraa. Lahjakortti siis koskee vain kirppiksen omia pöytiä, kun heillä on uutta tavaraa myynnissä mm. lasten leluja, -vaatteita ja keittiövälineitä. 

Minua houkuttelisi ostaa värikäs siis sininen verho keittiön nurkkaan! Eli vain yksi reunaan. Esimerkiksi Ikean Kajsamia verho sinisenä.

Aiemmin mietin että ostan musta-valkoisen kapan keittiöön, mutta en vielä kerennyt päättämään millaisen, vaaka- vai pystyraitaa vai Marimekon räsymatto kuosia. Nyt siis listalle päästi myös Ikean sini-valko raidallinen kangas. Nyt päällimäiset vaihtoehdot ovat räsymatto kankaasta kappa tai pitkä verho Kajsamia- kangasta.


6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. Kaikki kankaatkin näyttävät hyviltä. En osaa auttaa siinä.:) Sininen olis kyllä raikas. Hienon työn teitte, kun nappasitte varkaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me muuten ehkä oltaisi varasta napattu, mutta se otti meidän pöydästä yhden osan jolloin yksi laite ei olisi toiminut ollenkaan :) Totta, kaikki verhot on kivoja, räsymatto olisi varmasti pitkäikäisin :)

   Poista
 2. Onnittelut voron nappaamisesta. Päivän hyvä työ :)
  Mä niin rakastan tota räsymatto-kuosia, et oon vähän jäävi tähän sanomaan mitään. Mulla on laatikossa räsymattoa odottamassa saumuriinpääsyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. räsymatto on kyllä nätti ja se varmasti tulisi useamman kerran ikkunaan, toisinkuin sininen voi olla hetken hurmaa :D

   Poista
 3. http://kotiovella.blogspot.fi/2013/07/kiita-kehu-hehkuta.html

  Tunnustus :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.