6/10/2013

Wishlist päivitys

Tein hieman päivitystä vaatimattomaan wishlistaani. Monet tavarat on kerrasta toiseen listalla, mutta jotku taas putoaa pois, ilman hankkimistakin ja uusia tulee tilalle.

Kartellin Ge valaisin sopisi keittiön pöydän päälle. Ikean Ps-kaappi työhuoneeseen koulukansioille, joille ei ole paikkaa tällä hetkellä muutakuin ylimääräisessä vaatekaapissa. Pukkijalat on jo kotona. Componibili joko työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Hay about chair työtuoliksi ja Fur Neil Moon -juliste kenties käytävälle.


Aluksi yksi Calligaris Basil tuoli ruokapöydän päätyyn, ehkä myöhemmin kaikki tuolit. Anno Pandora matto työhuoneeseen ja Hayn about a stool baarijakkarat mahdolliselle saarekkeelle. Jos nyt voittaisi lotossa, pitäisi varmasti miettiä mitä näistä hankkisi, että meillä ei näyttäisi aivan puujalkaiselta koko kämppä.


Nämä oli sen verran korkealentoisia haaveita kokonaisuudessaan, että ehkä meille joskus jokunen sieltä täältä löytää, mutta palataan maankamaralle ja vähän realistisemmasta toivekollaasista löytyy Kaunisteen keittiöpyyhe ja tarjotin, Hay DLM-pöytä mustana olohuoneeseen, samainen Fur Neil Moon-juliste, Kartelliin componibili, Normann Copenhagen Heima -kynttilänjalka ja Tilsammans koira-juliste. Olihan sitä siinäkin ;)


Jos nyt totta puhutaan, niin aika minimissa saisi nämä ostokset olla, sillä silmissä kiiluu enemmänkin remonttiin liittyvät tarvikkeet kuten:
Laminaattia
erikoisparketti.fi

Lattialaattaa
rakentajankoti.fi

Maalia
ikeafamilylive.com


Keittiö (hah)
ikea.fi


Pitäähän sitä haaveita olla!

Ja se se vasta tylsää olisi, jos saisi aina kaiken mitä haluaa.


8 kommenttia:

 1. On kyllä niin upeita kollaaseja, että alkoi ihan itsenikin mieli tehdä kollaaseja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kiva noita värkätä! :) tarpeeksi usein kuin noita kattelee, niin kuvittelee jo omistavansa jo puolet tavaroista :D

   Poista
 2. Upeita juttuja toivelistalla! Ja uusi ihana lärvikuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uus lärvi. :) Alkoi ärsyttämään kun sen vanhankin kuvan piti olla almost naama, mutta muilla koneilla kun omalla läppärillä se näytti vaan valkoselta ;D

   Poista
 3. Joooo! just tein viime postauksessa toivelistaa ja samalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkiin sun lisaa ja kyllä, kelpais mullekin :)

   Poista
 4. Ihania juttuja toivelistalla! Meillekin kelpaisi nuo baarijakkarat, jos olisi ensin se saareke mihin ne laittaa :) Mutta paljon samoja haaveita löytyisi täältäkin! :)

  VastaaPoista
 5. Heips! Kiitos kommentistasi blogissani, niin minäkin löysin tänne kyläilemään! :)
  Voi että miten kaunis blogi sinulla ja täynnä ideoita ja inspiraatioita! Täällä tuleekin vierähtämään muutama tovi! :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.