6/16/2013

1-VUOTIAS

Hei,

blogi on tänään 1-vuotias ja tämä on 259. postaus. Näihin 259 postaukseen on mahtunutkin laidasta laitaan juttuja, eli toisin sanoen meidän makkarista keittiöön asti. Tikusta asiaa ja niin edespäin. Blogiin on klikattu blogissa olevan kalkulattorin mukaan yli 88000 kertaa. Se on paljon se.

Vuoden aikana lukijoita on kertynyt 160, kiitos teille kaikille paljon, ikävä olisi yksin kirjoitella, joten mahtavaa, että täältä löytyy yhtä pinnallisia höyrähtänetiä materialisteja kuin minä itsekin ;) Jos totta puhutaan, niin ihana että käytte täällä, mukava että klikkaatte itsenne lukijoiksi, kommentoitte ja tiedän että moni käy myös kommentoimatta mitään ja sekin on tietysti ihan sallittua.

Blogin ensimmäiset pari kuukautta oli aloittelua tässä aihepiirissä, muuten bloginpito ja blogit yleensäksi oli tuttuja. Erityisesti alun hitauteen vaikutti se, että ei "tuntenut" ketään, joten kommunikointikumppaneita piti ihan hakemalla hakea. Eihän blogia löydy mistään jos ei ole verkostoa eikä osaa verkostoitua. Ja itse mietin, että on helpompi tutustua samoihin aikoihin aloittaneisiin, mitä valmiisiin konkareihin, joilla on jo omat jutut ja omat blogisiskot (haa-haa), ja se tuntuu jotenkin korrektimmaltakin(?).  Joskus syksyllä/joulun tienoilla aloittikin sitten monta (sisustus)blogia, ja tuntui, että verkostoituminen helpottui huomattavasti ja luulen, että sieltä löytyykin ne tutuimmat blogit itselle. Itse olen aika arka mainostamaan blogia, ja vähän lyttäänkin koko blogia, ehkä suottakin. Pitäisi tehdä sen verran hyvää blogia, postauksia, kuvia, tekstiä, että olisi ylpeä siitä. Kuvien laatu onkin minulle tärkeämpää (kuin teksti) ja yritän opetella taas vähän paremmin kuvaamaan, itse huomaan että laajat kuvat on taas ollut niin suttuisia.

Joskus tulee kuitenkin riman alituksia, ja myöhemmin ajattelee, että olisi voinut nuokin kuvat jättää julkaisematta ja tekisi mieli poistaa ne myöhemmin ;) Teksteistä nyt puhumattakaan. Välillä tuntuu, että voisin lopettaa koko blogin ja antaa niiden bloggailla joilla on viimisen päälle omakotitalo, ja toisena päivänä mietin, että itse tykkään eniten juuri sellaisista blogeista, joiden sisustuksessa näkyy jokin kehityskaari, niin että se kehittyy ja muuttuu, eikä ole vain valmiin, uuden esittelyä, johon on saatu jo hankittua se K-tuoli ja Bourgie. Eli en lopeta, ehkä hankin sen bourgien.
Blogissa on ollut pari arvontaa, ensimmäisessä oli Muuton dots naulakko arvottavana ja toisessa pika-arvonnassa Luhta Homen valkoset tyynynpäälliset. Ajattelin pitää 1-vuotisarvonnan, mutta taidan käynnistää sen vasta juhannuksen jälkeen - kun tämä tuli taas niin äkkiä- . 


Blogi on itselle tosi tärkeä, ja kyllä täällä, ja muiden blogeissa tulee vierailtua päivittäin, ensimmäisenä aamulla, ja yleensä viimeisenä illalla, siihen väliin sitten mahtuu muutakin, sitä oikeaa elämää. Mutta kyllä tähän hommaan on sen verran kasvanut kiinni, että meillä mieskin tietää jo aika monta blogia, kun välillä on vaan pakko selittää hänellekin jokin tärkeä juttu.

Tässä vielä kymmenen suosituinta hakusanaa koko blogin ajalta, millä blogiin on löydetty:
1. Valoisaa vaaleaa
2. dc fix
3. dc-fix
4.d-c-fix
5. Valkoinen nahkasohva
6. Säilytysrahi
7. dc-fix kalvo
8. Diy sängynpääty
9. Dc fix kalvo
10.  Greige maali

Eli tämä on se dc-fix-blogi, hauskinta on se, että dc-fix-postaus on ollut ensimmäisiä postauksia, samoin kuin sohva-postaus ja yksi säilytysrahi-juttu myös. Sängypäädystä olen myös kirjoitellut jo viime heinäkuussa, joten taso on laskenut kuin lehmän häntä, kun noinkin vetävillä jutuilla olen aloittanut ;) Mutta pitemmittä puheitta 


Onnea- Valoisaa vaaleaa-blogi.  Olisitte kilttejä jos antaisitte nyt risuja ja ruusuja, (pessimisti realisti oppii risuista parhaiten) postaustoiveita - vaikka anonyyminä - niin saan lisäboostia kirjoitteluun eli ei muuta kuin kohti blogin toista vuotta.


33 kommenttia:

 1. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Teksti osu ja upposi, niinhän se menee, niin paljon oli samanlaisia ajatuksia blogin pitämisestä.

  Sinun blogi on yksi suosikkini<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, monet miettii ihan samoja juttuja blogin pidosta :)

   tykkään myös sinun blogista, kiva seurata teidän remnttia! :)

   Poista
 2. Onnea 1-vuotiaalle! Samaistuin tuohon tekstiisi, samanlaisia ajatuksia minullakin ollut blogin pitämisestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Melkoista vuoristorataa siis tämä blogin pito :)

   Poista
 3. Jes, paljon onnea :) Mä pidän sun blogista ja todentotta, parhaita on ne jossa kaikki ei ole jo "täydellistä", vaan kehitystä haeataan ja ideoita toteutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ainakin näkee sen kehityksen ja kiva löytää uusia ideoita, vaikka itsellekin toteutettavaksi. :)

   Poista
 4. Onnea 1-vuotiaalle! Minusta sun blogissa huomaa miten sisustus on muuttunut ja saanut tietynlaista ryhtiä enemmän mukaan. Ja se on tosi hyvä! Eron huomaa selvästi jo kun katsoo näitä tämän postauksen vuoden takaisia kuvia ja vertaa nykyisiin :) Mä tykkäänkin just tällaisesta, missä kehitystä haetaan ja toteutetaan. Paljon tylsempi sun blogisi olisi, jos se olisi vuoden ollut vain sitä, kuinka siirtelet Bourgietasi lipaston kulmalta toiselle (siis siinä täydellisessä kodissahan sulla kai se Bourgie olisi jo?);D

  Kuvaamisen ongelmiin osaan samaistua tosi hyvin. Sun blogissa muuten huomaa selkeän parannuksen tapahtuneen siinäkin tän vuoden aikana! Täytyy vaan toivoa, että itsekin onnistuisi kehittymään sillä saralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, mehän muutettiin tähän viime heinäkuussa, että sinällään silloin ei oltu edes sisustettu tätä asuntoa, vaan kannettu sisään tavarat ja heitin kaikkia sisustusesineitä ym. pois. joita en halunnut enää pitää (tyyliin värikkäistä kynttiläkippoja ja tauluja ym). Eli lähdettiin vähän kuin nollasta liikkeelle. :)Ja pikkuhiljaa ollaan saatu revittyä tapetit pois ja maalattua seiniä oman värisiksi. Kyllä sillä on vaan väliä onko seinä melkein valkoinen vai valkoinen ;) Mutta kiva se on huomata, että vähitellen saa aikaan sellaista mistä tykkää. Vielä olisi kuitekin sellaista mikä ei kyllä miellytä, mm. käytävien matot ja käytävänseinät ja ja niin se keittiö ;)...

   Poista
 5. Onnea onnea! :) Aivan mahtavaa, kun olet laittanut kauniin kuvasi. :)) Itse aloitin joulukuun lopulla ja opettelua tämä on vieläkin. Olen myös todella kriittinen teksteistäni ja kuvistani, mutta näillä mennään mitä on. ;) Jatka vaan samaan malliin! Upea kehityskaari, kun katsoo noita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kuvan laitoin :) niinpä, näillä mennään ja koko ajan opitaan :)

   Poista
 6. ONNEA ONNEA :):)! Sun blogi oli ekoja joita aloin seuraamaan !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LOVE! :) kiva kun löysit tänne heti blogiurasi alussa :D

   Poista
 7. Ihana blogi sinulla, jatka vain samaa mallia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, samaan tyyliin jatketaan. :)

   Poista
 8. Onnea kovasti! Sun blogi oli ensimmäisiä, joita aloin itse seurata ja olit myös itse ensimmäisiä, joka klikkautui mun blogin lukijaksi :)

  Jatka samalla tavalla, erityisen ihania on mun mielestä ollut kaikki diy jutut :D Onnea seuraavalle vuodelle ja kiitos, että blogisi on olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat synttärilahjaksi myös haasteen meikäläiseltä, joten käypä kurkkaamassa :D

   Poista
  2. Kiitos haasteesta, sitä en ollut saanutkaan ja mietin että voisin tehdä sen ;D Kiva kun löysit tänne, mäkin muistan että sä olen "roikkunut" mukana jo pitkään :) Tykkään myös sun blogistasi, se on maanläheinen ja aito. Voisit ottaa lisää kuvia teidän kauniista kodista ;)

   Poista
 9. Moikka!

  Mulla on tässä kolmen ja puolen vuoden bloggailun aikana ehtinyt olla eräänkin kerran samanlaisia ajatuksia bloggaamisesta kuin sinullakin, hyvin kirjoitit :) Mulla on ollut aina samaa vikaa, vähättelen ja ehkä aliarvionkin omaa blogiani, enkä juuri koskaan halua puhua siitä kenenkään kanssa ;) (Harva tuttu edes tietää)

  Sulla on mun mielestä kiva blogi, aito ja luonnollinen ja kaunis kotikin teillä on. Yks päivä just kun klikkasin sun blogin auki, ajattelin mielessäni että tämä blogi on yksi tämän hetken suosikkejani. Onnea siis 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kivasta kommnetista. Sun ei kyllä kannata vähätellä blogiasi, huomaahan sen jo lukijamäärästäsi :) Mutta tiedän mitä tarkoitat, ja hei, sulla onkin ehkä vähän samantyppisen sarkastinen kirjoitustyyli kun mulla ;) Mukava tietää, että blogi on tämän hetken suosikeissasi :) Nyt kesällä ajattelin tehdä muutaman "kylässä kaverilla" tyyppisen jutun, kiva olisi kuvata muuallakin kuin kotona :)

   Poista
 10. Onnea 1-vuotiaalle! :)
  Paljon on mahtunut sisustus muutoksia vuoteen ja voin vain sanoa että minun silmääni kertovat että huisin paljon parempaan suuntaan. Daraa lainatakseni, ryhdikkyyttä löytyy :)

  Onnea vielä ja ihanaa tulevaa juhannusta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tästä päästään vielä vähän parempaan suuntaan. ;) Itselle kyllä mieluisimpiä muutoksia ovat ihan konkreettiset pikkuremontoinnit, eli olkkarit tapetit, keittiön puolipaneeli ja nyt vastikään tuo koko seinä! Toivottavasti lisää muutosta olisi tulossa sillä mulla olisi aivan järjettömän hyvä keittiövisio!! :D

   Poista
 11. Onnea yksivuotiaalle! Ja kiva kun tulit käymään blogissani, en olisi varmaan tänne muuten löytänyt! Sait minusta juuri uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun löysit tänne myös !

   Poista
 12. Ruusuja blogillesi!
  Rohkenin lähettää sinulle haasteen, käyhän kurkkaamassa.
  Hyvä Juhannusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Kävin kurkkaamassa, hauskoja kysymyksiä löytyi, joten jos vaan jaksan niin haluaisin noihin kyllä vastailla :D Mukavaa juhannusta myös sinulle !

   Poista
 13. Hurjasti onnea 1-vuotiaalle! ♥

  VastaaPoista
 14. Onnea 1-veelle :) Minäki muistelen että olit ekoja blogeja joita aloin seuraan / jotka löysi mun blogiin (sillon ku puoli vuotta sitten alottelin).. :) Nyt harmi kyllä jääny toisten blogien seuraaminen vähän vähemmälle, puhumattakaan kommenttien jättämisestä.. hyvä ku omaa kerkee päivittää ;D Mukana ollaan kuitenki edelleen! ;)

  Hauskaa juhannusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin ihana sisustus, niin yhtenäinen joka huoneessa. Meillä on vielä siellä täällä -ei kivoja juttuja- , mutta pikku hiljaa :) Noh, syksyllä sitten entistä entistä innokkaampana omaa päivitetään ja luetaan muiden blogeja :)

   Poista
 15. Onnea 1-vuotiaalle! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 16. Mä elin kuvitelmassa, että olen jo kommentoinut tähän. Mutta enhän mitä oo. Onnea siis hurjasti vuosikkaalle! Muistan sut ihan alusta asti sillä itekkin juuri samoihin aikoihin aloittelin... Onnea meille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sullekin :) Mä muistan että löysin sun blogin, mutta sitten kadotin, mutta onneksi löysin uudestaan sillä siellä on ihan suokkari juttuja <3

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.