6/25/2013

Vähän juhannuksesta

Muutamana päivänä olen katsellut blogeista Juhannuksenvietto kuvia ja voi miten ihanissa maisemissa monet ovat sitä viettäneet. Veden kimallus, kukkaseppeleet, juhannuskokot ja auringonlaskut ovat olleet kuin suoraan jostain vuosikymmenien takaa -Suomen suven juhlaa.


Meillä oli hiukan karummat maisemat ja juhannuskin oli enemmän mökkielämää mitä-sitä kukkaseppeleet päässä laiturin nokassa istuskelemista, mutta todistetusti pelattiin mölökkyä ja syötiin. Oli huippu pitkästä aikaa kuvata ulkona ja ennen kaikkea kuvata ihmisiä, näiden seinien sijaan. En muistanutkaan kuinka mukavaa ja antoisaa voi olla ihmisten kuvaaminen!

8 kommenttia:

 1. Miten kauniita kuvia!!! Samaistun kyllä tuohon, miten mukavaa on kuvata. Varsinkin ihmisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin tulee nykyään kuvattua ihmisiä. Mutta tosi kivaa se on varsinkin pihalla, jossa taustakin saattaa olla kaunis ja vielä kun olisi vaikak jotkut juhlat missä voisi ottaa sellaisia tunnelmakuvia salaa :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia!Pakko kysyä mikä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käytössä Canon EOS500D ja siihen kaksi objektiivia :)

   Poista
 3. Mikä ihana hymytyttö :)))<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Motto voisi olla enemmän hymyä, vähemmän puhetta :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.