6/08/2013

LuonnonkukkasiaPikkutytöt oli poiminut minulle kukkia joten pakkohan ne oli laittaa maljakkoon ja kävin itse myös nappaamassa muutaman kukan takapihalta kaveriksi, vaikka olenkin vähän ötökkäkammoinen ja tuntuu että pihan tai niityn kukissa on enemmän öttiäisiä, mitä kaupassa ostetuissa. 


Terassinkukiksi valikoitui taas sitä tuttua ja turvallista petuniaa ja lobeliaa, mutta vielä taidan käydä jotain hakemassa, vähän jotain erilaista. Mies halusi tuon ruusubegonian (? vai mikä se oli), oli sitten pakko ottaa, kun kerrankin on jokin mielipide tällaisissa asioissa ;)Meillä on tänään ensimmäista kertaa pitkään aikaan satanut ja ukostanut, mutta nyt taas paistaa aurinko. Ihmesäät! Kiinnostaako ketään vessajutut?
 :D Voisin seuraavaksi esitellä hiukan vessanlaajennussuunnitelmia ja ihan itsellekin laittaa muistiin ja järkeistää haluja ja ajatuksia.
10 kommenttia:

 1. Anonyymi8/6/13 19:56

  Kiinnostaa vessajutut :) eikun vaan postausta odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. Luonnonkukat olisivat ihanat, mutta mua kans ällöttää kaikenlaiset öttiäiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninipä, tuntuu että ötökät hiippailee pöydille noista puskista!

   Poista
 3. Jälleen kerran aivan upean kaunis tunnelma. Luonnon kukat istuu tosin hyvin teidän minimalistiseen sisustukseen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuovat kyllä kivasti väriä ja vielä monenlaista. Yleensä tottunut esim. yksivärisiin tulppaaneihin :)

   Poista
 4. Kyllä kiinnostaa vessajutut! :D Täälläkin on kerätty luonnonkukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että kiinnostaa ;) Meilläkin kasvaa muutamia villejä lupiineja aivan oven suussa, taidanpa koukata joku kerta mukaan. :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.