12/13/2014

Kun seinät ei riitä...


Pakko aloittaa uusi maalauskierros kodissa, kun kaikki seinät on kertaalleen maalattu. Meillä oli olohuoneessa Kalklitir kalkkimaalilla maalattu seinä, väri oli San Saccaria eli melko vaalea harmaa. Olen haaveillut vähän tummemmasta seinästä, joten pari viikkoa sitten viikonloppuna tartuin tuumasta toimeen ja soitin paikalliseen Prismaan onko heillä mineraalimaalia, netti kun antoi ymmärtää niin. Ja ei muuta kuin äkkiä hakemaan Bloom Mineraalimaalia. Väri oli marmori ja sopivasta tummempi kuin seinä aiemmin. Vähän tuntui pöhköltä maalata hyvän ja nätin kalkkimaalin päälle, mutta kun seiniä ei ole loputtomiin, niin pakko välillä näinkin. Kalkkimaaliseinän olisin mielelläni siirtänyt johonkin toiseen huoneeseen..Tässä vielä vanha seinä. Valokuvissa eroa ei huomaa niin paljoa kuin livenä, mutta seinä on tummempi ja mineraalimaalin lasihelmet kasautuvat tummemmiksi kohdiksi. Seinä on nyt vähän sileämpi (paitsi rosoiset lasihelmien kohdat), kun kalkkimaalilla maalattu seinä on yllätys yllätys kalkkisen ja "pölyisen" oloinen.


 
 
 
Meidän lastenhuoneiden sisustus on ollut pitkään vaiheessa ja niihin ei ole kiinnostanut panostaa. Nyt kuitenkin löysin pari ihan pakko saada-julistetta ja nyt odottelen kuumeisesti niitä kotiin. Luulen että niiden avulla saadaan huoneetkin kivemmiksi ja toivon mukaan ne aiheuttavat sen kuuluisan lumipalloefektin.


Meillä on tänään leivottu huomisille 6-vuotis synttäreille. Ehkä tännekin saadaan muutamia kuvia meidän synttäritunnelmista.

11 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän tunnelmallisempi mitä edellinen ,vaikka sekin oli nätti :)

   Poista
 2. Sinä se oot kyllä tehokas nainen! Mä jos yrittäisin ehdottaa seinien uudelleen maalaamista/tapetoimista, niin V saisi sydärin :) Kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no sanotaanko että jos miehen pitäisi osallistua näihin maalaushommiin niin ei varppina uudelleen maalattaisi, mutta kun itse pystyn suoriutumaan maalauksesta niin antaa puuhailla vaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva oli kokeilla vähän erilaista maalia kun nykyään on jo niin paljon kaikkia tunto hieno maaleja tai kalkkimaalia.. ym .

   Poista
 4. Moikka! Löysin sun blogin just äskön ja pakko oli heti kommentoida :) Tosi kiva tuo seinä! Meiltä löytyy kans kalklitir-seinä ja nyt mietin, että pitäisikö ruokailutilan seinä maalata takaisin valkoiseksi ja jättää olohuoneen seinä tummaksi.. Onneksi tuo maalaus on niin nopsaa touhua :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.