12/11/2014

Rahaa takaisin joululahjaostoksistaJoko on jouluostokset tehtynä? Itse tykkään käydä jouluostoksilla, siinä on oma tunnelmansa kun kädet täynnä kasseja palaa toistamiseen samoihin kauppoihin ostamaan jotain mikä pitää sittenkin vielä napata mukaan. Mutta aika ei nykyään millään riitä kovin useaan kertaan poikkeamaan keskustassa. Siksi olen tänäkin vuonna ostanut osan lahjoista netistä.

Netistä ostaessa kannattaa muistaa Ostohyvitys.fi, sillä palvelun avulla saa rahaa takaisin ostoksista joita verkkokaupoissa tekee. Ostohyvitys.fi:n kautta bonusta saa melkein 600 eri nettikaupasta, näitä ovat muun muassa Scandinavian design center sekä room21.fi.

Itse sunnittelin ostavani ostohyvitys.fi:n kautta String-hyllyn. Vaaleanpunaisena, tyttären huoneeseen. Se olisi tytölle mieluinen (vaaleanpunainen ja saa kaikkea kivaa laitettua hyllyyn), mutta myös minulle mieluinen. Siis aika hyvä lahja! :) String-hylly maksaa Scandinavian design centerissä 120€ ja ostohyvitys.fin kautta ostaessa siitä saa takaisin (5,00 %) 6 euroa.

Ostoksia tehdessä pitää muistaa kirjautua Ostohyvitys.fi-sivustolle ja sieltä klikata haluamaansa verkkokauppaan. Verkkokaupassa ostoksen voi tehdä ihan normaalisti, tällöin bonukset kertyvät kuitenkin tilille, josta voit siirtää ne myöhemmin omalle pankkitilille.

Voit liittyä tämän linkin  kautta Ostohyvitys.fi-palveluun ja saat 10 € S-ryhmän lahjakortin, kun teen ensimmäisen ostoksen Ostohyvitys.fi:n kautta.


Nyt Ostohyvitys.fi:ssä on myös korotettuja bonuksia 8.-21.12 välisen ajan:

Itse ostan netistä eniten sisustusjuttuja sekä lasten (ulko)vaatteita. Lastenvaatteitahan löytyy muun muassa Boozt.comista ja Zalandolta. Taidankin mennä kurkkaamaan Boozt.comin tämän hetkisen tarjonnan, sillä 10 % on jo aika jees juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.