12/06/2014

Reissu ja reissukassi

 
 
Junasta moi!
 
Suunta on Vaasaan synttäreille, kolmikymppisille! (En ole käynyt Vaasassa sen jälkeen, kun muutimme sieltä pois viisi vuotta sitten!) Tämä on meidän vuosi, jokainen kaveri vuoron perään juhlitaan pyöreitä. Puoli päivää istun (myöhässä olevassa) junassa ja junasta suoraan lähden juhliin. Eli se tietää sitä, että junassa on meikattava, laitettava hiukset ja lakattava kynnet ;)


Pakkailinkin pikkutavarat, joita tarvitsen junassa, Insjöltä saamaani bagInbag laukkuun, että tavarat ovat pikaisesti käden ulottuvilla. Laukussa on monta pientä taskua, joten junalipun ja opiskelijakortin sekä pinnit, korut ja puuterin saa omiin taskuihinsa. Ja erityisesti piilarikotelo omassa taskussaan, kun tuntuu että se aina vuotaa johonkin. Samsung Galaxy tablettinikin mahtui sopivasti laukkuun.Reissun jälkeen laitan bagInbag-laukun koululaukkuuni. Siellä kun on aikas paljon tavaraa, ja kaikki pikkutavarat aina jossain hukassa. Laukkuun voi kiinnittää myös erillisen avainrenkaan, joten koulun pukukaapin avainkin pysyy hyvässä tallessa.
 
Jos haluat tilata itsellesi tai lahjaksi jonkin bagINbag-laukun Insjön valikoimista, koodilla JOKA1 saat ilmaisen kuljetuksen joulukuun loppuun asti.
 
 
 
Nyt ei muuta kuin muiden blogeja lueskelemaan ja rentoutumaan. Kiireisen töissä käyvän, opiskelijan ja kahden lapsen äidin elämässä pitkä junamatkakin on luksusta, unohtamatta illan bileitä :) Tänään jää itsenäisyyspäivän juhlat katsomatta, mutta tuleehan ne ensi vuonnakin!
 
 

4 kommenttia:

 1. Hauskaa iltaa, ja hyvää itsenäisyyspäivää! :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Mä en oo tiennytkään, että sulla on "Vaasa-historia" :) Hauskaa.
  Toivottavasti juhlat olivat onnistuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat juhlat oli! Juu, on tullut asuttua mm. Gerbyssä, palosaarella ja Olympiassakin,varmaan kymmenessä eri osoitteessa kuuden vuoden aikana ;D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.