12/27/2014

Joulun kuvia


Joulu on taas onnellisesti ohi, kolmessa joulupöydässä syöty, joulupukin kanssa vaihdettu kuulumiset ja availtu taas monet paketit. Tässä vaiheessa aina iske pieni haikeus, nytkö se kauan odotettu joulun aika on ohi. Toisaalta katseet voi suunnata tulevaan, ehkä kesälomaan, hiihtolomaan tai vaikka tulevaan kevääseen ja sen tuomiin haasteisiin. Meillä mennään jouluna aina perinteisin menoin, se sopii meille kaikkein parhaiten. Ikinä en lähtisi jouluksi ulkomaille tai vaihtaisi perinteisiä joulukoristeita ja ruokia mihinkään liian moderniin.

Nyt nautitaan lomasta vielä loppiaiseen asti ja yritetään pitää pois mielestä kaikki koulu- ja työkiireet yhtä hyvin kuin ne ovat pysyneet alkulomankin. Ehkä se trendikäs hetkessä eläminen on sitä mitä pitäisi edelleen opetella, ei odottaa tulevaa, eikä murehtia menneitä.
 
 
 
Meillä on muutes monen vuoden tauon jälkeen otettu valkoiset verhot pois olohuoneesta ja ostettu harmaat tilalle.
 
 8 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, näin (perinteisesti) on hyvä viettää joulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, vaikka kyllä ymmärrän sitäkin, että kaikki eivät näin tahdo viettää ja se on ihan OK. ::)

   Poista
 2. Ja täällä juuri päinvastainen vastarannankiiski! :-D Minusta joulu ei vaan tunnu enää samalta,kun vietämme kahden aikuisen joulua. Ehkä pikkuväki toisi siihen erilaista väriä,mutta nyt ainakin tuntuu siltä,että joulun voisi viettää muuallakin. Mutta,ihanan jouluista silti teillä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti ihan totta, että kahden aikuisen kesken joulu voisi olla joulu vaikka bikinit päällä Thaimaassa. Ja sitten seuraavana jouluna olisikin jouluntunnelmaa ihan eri tavalla. . Tai sitten ei - > eihän se vuosi lopu ollenkaan jos ei joulua kunnolla vietä ;)

   Poista
 3. Täälläkin oLlaan perinteisen joulun kannalla. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Perinteinen joulu omassa kodissa on parasta! Ihanat sävyt kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihana että jouluperinteitä kuitenkin vaalitaan paljon ja monet nuoretkin arvostavat vanhoja perinteitä!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.