2/02/2013

Väri valittu

Minä olen päättänyt, että meille tulee kevään tullen hiukan minttua, vaaleaa turkoosia, miksi sitä nyt haluaa kutsua. Itse lämpenen usein tosi hitaasti joillekin jutuille ja Jotexin & elloksen tyynyt on tietysti kaikki menneet ja tilauksen toimitusajaksi tuli 10. huhtikuuta. Noh, vielä en niitä laittaisikaan esille.

Minä olen myös ihastunut kolmioihin ja harlekiinikuvioihin, Ferm living-tyyliin. Erityisesti koristetyynyissä, mutta myös vaikka keittiöpyyhkeessä ja tauluissa.

Tässä palaan taas tähän minun tyyliongelmaan, josta lupailin kirjoitta myöhemmin. Tässä kiteytettynä kuvaksi. Kotoisa voisi terminä ehkä olla myös ajaton (tai ajattomampi). Ja näistä pitäisi löytää sellainen kultainen keskitie. Nämä on sitten ihan omia höpinöitäni, eikä perustu mihinkään trendeihin eikä ainoaan oikeaan, vaan vain siihen, millaisesta itse pitäisin. 

13 kommenttia:

 1. Noita alemmassa kuvissa miettinyt myös meille. Pikkasen blingblingia mukana. Näköjään saisi jo tilata jos haluaa ne saada. Vieläkin vaan kovasti pohdin jos sittenkin vaihtaisin jo väriä, vaikka kovasti tykkään turkoosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elloksella oli tosiaan meni tosi myöhäksi toimitus noissa tyynyissä, mitenhän on tuossa H&M kimaltavassa tyynyssä.. Turkoosi on kyllä aina nätti, itse yritän löytää jotain hailakkaa minttua koristetta tyynyjen kaveriksi.

   Poista
 2. Mä luulen, että meille tulee tässä kevään myötä myös enemmän turkoosia. Mistä löysit tuon turkoosin maljakon? :) hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko on Jotexilta. Samoin sinulle mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 3. Mä oon miettinyt, kehtaisinko ottaa keltaisen lisäksi vielä minttua tänne kotiin, jotenkin se miellyttää silmää. :)

  Ja hei, mun blogissa on sulle tunnustus. :)

  http://www.whiteandfresh.fi/2013/02/tunnustus-new-blog-love.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sulle minttuakin vähän sekaan mahdu, eikö nyt ole muotia että voi yhdistellä melkein mitä vaan materiaaleja ja värejä toisiinsa ;) Kiitos paljon tunnustuksesta ♥

   Poista
 4. Minttu on ehdottomasti hyvä vaihtoehto! Tykkään! :) Sillä saa todella raikkaan ilmeen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on tosi raikas, ja sopii hyvin vaikka harmaan kaveriksi.

   Poista
 5. Hyvä valinta! Me ollaan myös yritetty ripotella samaa sävyä sinne tänne, ettei elämä aina olisi niin musta-valko-ruskea-harmaata! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on sama väri ollut mielessä.;) Mutta en vielä uskaltanut tilata. Pelkään että en kuitenkaan tykkää ja jämähdän vaan tähän valkoiseen ja harmaaseen/hopeaan.=D Ehkä pitää nyt rohkaistua ja kokeilla.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä muistelenkin että jossain välissä mietit minttua/turkoosia. Sun pitää aloittaa vaan parilla tyynynpäällisellä, niin ei rahallisesti harmita jos et sitten tykkääkään :) Vaikka en kyllä usko että kovin paljon enempää olisit hankkimassakaan turkoosia kotiisi :)

   Poista
  2. Juu, pieni ripaus vaan väriä meille.=) On tuo turkoosi/minttu kyllä aika kiva!

   Poista
 7. Nro 99 ilmoittautuu! :)

  Kivalta näyttää nuo valinnat, miettinyt myös kevään väritystä... Turkoosia alkoi ilmestyä kotiimme jo vuosi sitten. Taidan jatkaa samalla linjalla...

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.