2/19/2013

VälivaiheitaViikonloppuna meillä siis vaihdeltiin järjestystä. Se lähti siitä, että 4-v. ei halua koskaan päästää pikkusiskoa leikkimään huoneeseen, ja toinen raukka oven takana aivan tuskastuneena. Niinpä Pikku-A:kin sai oman huoneen. Eli pienemmän huone on nyt harmaa-vaaleanpunaisessa huoneessa ja isosisko on huoneessa jossa on lilahtava seinä. Muutenkin tuntui tyhmältä, että meillä oli periaatteessa hukkakäytössä kaksi huonetta, "oleiluhuone" ja vierashuone. Oleiluhuoneesta myytiin sohva pois jo aiemmin ja sinne tulee työhuone ja entinen vierashuone on tämä esikoiselle tullut huone. Vieraat nukkuu sitten missä nukkuu ;)


Lisäksi vauva (10kk) on heräillyt 5-7 kertaa yössä kun on ollut meidän huoneessa ja nyt kun on nukkunut omassa huoneessa kaksi yötä, on herännyt vain kaksi kertaa yössä! Itsellä on ihan uudestisyntynyt olo kun on saanut nukkua.
Hemnes- senkki meni vuorostaan meidän makuuhuoneeseen ja sinne olisi tarkoitus saada lisää sitä blingiä enemmän ja vähemmän ja pitää se BLING enimmäkseen siellä makkarissa. :)

Pelkistettyjä välivaiheita....kun iso ruskea sohva häipyi huoneesta.


Tähän huoneeseen tulee siis työhuone-harrastus-rentoutushuone.
Minulla olisi ihan älytön inspis tehdä paria käsityötä jotka olen aloittanut, toisen aiemmin ja virkkauksen tänään pinterestin innoittamana. Mutta kädessä on joku pipi peukalossa (jännetupintulehdus?) ja se kipeytyy heti kun tekee jotain, joten en uskalla rasittaa sitä. Yritin kyllä virkata niin että en liikuttaisi vasenta kättä, mutta hiukan hankalaa se oli sillä olen vasenkätinen :)


Huomenna pitää kuitenkin saada huoneita lisää järjestykseen, isomman tytön vaatteet pitää siirtää oikean huoneen kaappiin ja muutenkin lelut järjestykseen paremmin.Ajattelin hankkia Kartellin Take- valaisimen tähän hyllylle, mutta valaisin onkin paljon leveämpi mitä ajttelin, hyllylle siis 5 cm liian leveä. Nyyh. Se olisi tuonut kivaa kontrastia!Mitä teillä on huomenna suunnitelmissa?


10 kommenttia:

 1. No niin, siitä se sitten lähtee :-) Pikku hiljaa.

  Mukavaa tiistai iltaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Nyt tuntuu että olisi intoa vaikka muille jakaa.

   Poista
 2. Kauniita kuvia, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oma kriittinen silmä sanoo kuvia liian sinisiksi ;)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen tuo tauluhylly, rouheus on ehdottomasti pop ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ja vielä kun vieressä on/olisi jotain kiiltävää/TIMANTTEJA :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi rento loikoilupaikka. Pitää taas jossain välissä siirtää se olohuoneeseen että tulee paremmin käyttöön! ..luettu ja vastaankin vielä huomenna :)

   Poista
 5. Nuo valopallot ovat kyllä upeat, tuovat kyllä lisäpiristettä huoneeseen <3 Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo, minusta noita voikin pitää ympäri vuoden lastenhuoneessa. Katsotaan tuleeko otettua kesäksi pois. Itse haluankin lisää raikkautta tuonne huoneeseen lisää. Mm. Taulujen muodossa:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.