2/07/2013

Puiset kynttilänjalatHeipsan,meillä on taas kiepsahtanut olohuoneen kalusteet ympäri ja tämä järjestys tuntuu nyt hyvältä. Vihdoin tilasin puiset kynttilänjalat (jotex), joista haaveilin jo ennen joulua, mutta en viitsinyt tilailla pelkkiä kynttilänjalkoja, joten nyt kun tilasin muutakin, niin otin nämän myös. Tykkään! Tykkääksää?Vähän puuta. Lisäksi haaveilen jostain betonisesta. Mistähän sellaisia saisi, vai pitäisikö ne tehdä itse?


Ps. Valoisaa vaaleaa-blogi löytyy nyt myös facebookista. Sivupalkista voit tykkäillä, niin olisi kiva. Vähän olen harjoitellut itsekseni sen käyttöä, niin katsotaan miten se lähtee käyntiin, muistanko sitä päivittää vai laitanko sinne jotain extraa - aika näyttää ! :)


12 kommenttia:

 1. Tykkään noista kynttilänjaloista ja tykkäsin myös facesivuistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit ja kiva kun tykkäsit facestakin. Mä vaan en tosiaan vielä osaa käyttää sitä, koska miksihän se ei näy tossa sivupalkissa se tykkäys, vai liittykö se siihen et et ole henkilö vaan "sivu"-powderroon?! :=)

   Poista
 2. Nuo kynttilänjalat tuovat sellaista pehmeän maanläheistä tunnelmaa teille. Kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Lisää jotain tällaista meille :) Kiitos kun jaksat käydä kommentoimassa :)

   Poista
 3. Pikkuisen rustiikkia ja teollisuutta, tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Tähän olisi hyvä jatkumo se kauan haaveilemani milk-valaisin:)

  VastaaPoista
 5. :) mun blogissa ois tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, tuunkin katsomaan:)

   Poista
 6. Perfect homen mallistossa on kauniita betonisia kynttilänjalkoja. http://perfecthome.mediabook.no/15/ Itseltä löytyy nuo sydäntaulut, ja seuraavilta kutsuilta toivottavasti saan nuo kynttilänjalatkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Tuolta löytyikin paljon kaikkea kivaa, varsinkin maljakoita ym. lasikippoja. Itse haen ehkä vähän pelkistetympia betonisia juttuja kuin nuo kynttilänjalat :)

   Poista
 7. Aivan ihanat!:)
  Teillä on kaunis raikas koti!:)

  VastaaPoista
 8. Oih, tykkään kovasti :) Ja ne betoniset ois kyl mageet!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.