2/11/2013

Tauluhyllyprojektin aloitus ja keittiön kammotusMinulla on tarkoitus hankkia useampi tauluhylly, mihin voi laittaa tauluja, mutta myös kaikkia pieniä esineitä. Meillä on ollut aiemmin Ikean lack-hyllyjä, ja vähän on havaittavissa kyllästymistä niihin. Ehkä assosiaatio lack-pöytiin on liian suuri, josta tulee mieleen opiskelijakämppä, mihin on hankittu lackia ensimmäisiksi kalusteiksi. Eli mielellään pääsisin lackeista eroon. Ja hei ei vedetä nennään niitä herneitä, vaikka kotoa löytyisikin Lackia, meilläkin niitä nimittäin on vaikka kuuinka monta pöytää ja yhden hyllyn ainakin laitan tytön huoneeseen. Tauluhyllyt on kuitenkin nyt meillä IN.Keittiöön laitoin hyllyn, mikä oli meillä jo valmiiksi. Tarkoituksella noin lyhyt, koska viereen laitan String-hyllyn, mikä oli aiemmin olohuoneessa. Kuvassa muuten näyttää niinkuin hylly olisi korkealla, mutta se on melko alhaalla ihan tarkoituksella.


Lisäksi haluan näyttää teille ennennäkemätöntä materiaalia, joka ei ole kyllä mitenkään kaunista katseltavaa ;)

Viikonloppuna aiottiin purkaa tuo baarisysteemin yläosa pois ja jättää alaosa, jolloin keittiö olisi U:n mallinen eli pelkkä taso ja alakaapit eikä lasikaappeja, toisin sanoen liitte betre. MUTTA tuonne alle(ylle?) ei ole tehty paneelikattoa! Eli siellä on ties mikä katto alla ja katto pitäisi paikkailla jos tuon purkaa! Argh, eli paljon isompi juttu mitä pelkkä kaappien purkaminen.

Ja sama juttu tietenkin myös muiden yläkaappien kanssa. Minä kun olen ajatellut sitä yläkaapitonta keittiötä. Kuka valopää ei ole viitsinyt ottaa yläsokkeleita pois, kun on tehnyt kattoa? Muiden yläkaapien osaltahan katto on vielä vaikeampi korjata sillä kaikki laudat menee "samalta kohdalta poikki", kun taas baariosalta laudat voi jatkaa pitkittäin, jos vaan saa viimeisen laudan jotenkin sinne tungettua/liimattua. Eli me ei kaappeja vielä purettukaan.

8 kommenttia:

 1. Mustakin tauluhyllyt olis nyt IN. ;) Haluisin kans ruokapöydän seinään, mutta ukko ei lämpene idealle. (mitä mä sitä kuuntelen =D)

  No voi kääk tuota paneelien puuttumista! Harmi! Toivottavasti keksitte ratkaisun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No laitat sen joku päivä seinään ja sitten se on siinä kun mies tulee töistä :D

   Eiköhän me jotain keksitä tuolle katolle. :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! <3

  Toivottavasti saatte tuon kaappien purun kätevästi hoidettua. Se on kurjaa, kun joskus "rakennetaan" uutta niin, että sitä on myöhemmin vaikea muuttaa. Meillä keittiörempan yhteydessä piti availla paljon seinää ja kattoa, kun ei työ käynytkään niin kätevästi. Ja aika paljon se toi lisätyötä.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Niinpä, usein on kuullut että remontit on tehty tosiaan "pintaremonttina", että lattiat puuttuu kaappien alta jne. .. Onhan se helpompaa sillä hetkellä, mutta pitäisi hoksata ajatella tulevaisuuttakin.

   Sinulle myös mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Teidän kannalta kurjaa, mutta me ei siis onneksi olla ainoita, jotka kärsii edellisten asukkaiden "siitä mistä aita on matalin" remonteista :) Tosin, pakko tunnustaa, että justiinsa viikonloppuna naurettiin, että ollaan vedetty cyprog-levyt seinään silleen, että seuraavat asukkaat ei saa laminaatteja vaihdettua... Hups!

  Toivottavasti keksitte ratkaisun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mekin ollaan mietitty sitä laminaatin laittoa, eteisen peilikaappien alle pitäisi laittaa mutta entäs sitten kaapistot makuuhuoneissa, kun jotkut niistä on selvästi "irrallisia", eli niiden paikkaa olisi suht helppo muuttaa. Tieten jos laittaa ongelmat kiertoon ja ajattelee vaan itseään niin pääsee helpommalla ;)

   Poista
 4. Mä suunnittelen kovaa vauhtia jo tauluhyllyjä olkkariin :D Tuo kuvissa näkyvä kyltti on muuten upea, sekä ulkoisesti että sisäisesti. Rakastan tuollaista rosoista ulkonäköä ja viesti puolestaan on mitä parhain :) Mistähän tollasia mahtaisi saada? Voisin vaikka meillekin kotiuttaa jahka ekaksi ne tauluhyllyt saa hankittua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyltti on kyllä kiva, sen olen tainnut ostaa Kärkkäiseltä! Jos en aivan väärin muista, niin olen nähnyt Jotexillakin samanlaisia.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.