2/21/2013

Kesken oleva käsityö ja keittiössä tapahtuu

Heipsan torstain myöhäisiltaan :)

Tänään kävin koulussa pitkästä aikaa ja nyt sen huomaa kun tuntuu että silmät ei pysy auki. Mutta onhan se kiva välillä käydä ihmisten ilmoillakin, kun muuten tulee paljon kotona kökittyä.

Kuvassa on toinen käsitöistäni, jota haluaisin jo jatkaa mutta vielä ainakaan en pysty kädellä tekemään, toivottavasti ensi viikolla että tämän saisi pian käyttöönkin.
Aloitin tänään baariyläosan purkamisen keitiössä!  Eli ovet on jo otettu pois ja valolistatkin. Tuli jo siitä paljon avarampi. Huomenna meidän remonttireiska tulee tänne ja otetaan loput pois ja reiska korjaa katon kaapiston alta. Toivotaan, että mitään yllätyksiä ei tulisi. Ja toivottavasti ilme keittiössä muuttuu sillä tavoin mitä olen ajatellut. Saatte kyllä sitten jälkeen-kuvia.

Mukavaa illan jatkoa ja tervetuloa uusille lukijoille ! ♥

Tykkäilkäähän myös facebookissa (löytyy sivusta), siellä voi joskus olla jotain extra juttu/kuvaa :)


4 kommenttia:

  1. Oikein iloista ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua sinulle! :-)

    VastaaPoista
  2. Päädyin blogiisi kun etsin vinkkejä dc fixin käytöstä (kiitos ahkerasta asiasta bloggaamisesta!), mutta sitten huomasinkin, että sinulla on kivoja postauksia myös muistakin aiheista! Pitää lisätä blogi lukulistalleni :)

    VastaaPoista
  3. Upeen näkönen keittiö :)!!

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.