2/14/2013

Hyvän ystävänpäiväntoivotus


Ensiksikin hyvää ystävänpäivää sekä kirjautuneille lukijoille sekä  teille, jotka olette tullut vain poikkemaan tänne. Mukava, että lukijoita on jo yli 100. Se on paljon se, kiitos että jaksatte tulla uudelleen lukemaan höpinöitäni. Erityismaininta kiitosta teille, jotka jaksatte kommentoida, sillä siitä tiedän että täällä käy joku ja tietää että ei aivan yksin täällä kirjoittele. Se nimittäin olisi tosi tylsää. 

Osaksi blogia kirjoittelee myös itselle, varsinkin valokuvaamisesta on tullut tärkeä harrastus, mutta kyllä blogin pidosssa tärkeintä on samanhenkisten ihmisten kanssa kommunikointi. En (vielä) ole saanut blogimaailmasta ketään ystävää jota näkisin myös livenä, tai muuten olisin enemmän yhteydessä, mutta muutamat lukijat, erityisesti ne joiden blogeja myös itse luen, tuntuvat jo tutuilta, niinkuin tuntisin heidän paremminkin!


Haastankin kaikki blogilliset ja blogittomat ihmiset kommentoimaan vastaisuudessa enemmän lukemiaan blogeja. Samaa yritän minäkin, sillä usein luen iPhonella blogeja ja silloin harmittavasti kommentointi jää, vaikka monesti olisi vaikka mitä sanottavaa.

 


♥♥♥

♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥
28 kommenttia:

 1. <3 samoin sulle, Hyvää Ystävänpäivää! Haaste napattu ;).

  VastaaPoista
 2. Kivaa Ystävänpäivää!<3 Yritän minäkin vastata haasteeseesi. =)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ystävänpäivää Jonskulle !!! <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää! <3 Olenkin yrittänyt parhaani mukaan jättää merkkiä käynnistäni blogeihin, koska se tosiaan on jonkinlainen merkki siitä, että joku käy lukemassa blogia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä jaksatkin niin hyvin jättää kommnettia, ihailtavaa :)

   Poista
 5. Hauskaa ystävänpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ystävänpäivää blogiystävälle! <3

  VastaaPoista
 7. Haaste otettu vastaan! Niin siinä usein minullakin käy, että puhelimella kommentit jäävät tekemättä tai auttamattoman lyhyiksi, vaikka sanottavaa olisikin. Mutta oikein ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee puhelimella aina niin paljon virheitä että en jaksaisi korjata ja lopetan kommentin kirjoittamisen kokonaan :D Samoin sinulle, myöhäiset ystävänpäivä toivotukset :)

   Poista
 8. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa ystävänpäivää <3 Mulla on täysin samat fiilikset, jotkut bloggaajat tuntuu oikeasti hyviltä ystäviltä, vaikka kyseisiä ihmisiä en ole koskaan tavannut. Hassua! Toivottavasti joitakin pystyisi joskus ihan livenä tapaamaan :D

  VastaaPoista
 10. Hyvää ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 11. Kaunista ystävänpäivää sinulle! Yritän aina ehtiä jättää kommenttia. Toivottavasti tähän olisi vielä jatkossakin aikaa vaikka tulossa uusia haasteita elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti haasteet on positiivisia :) Sinä jaksat kyllä hyvin jättää kommnettia :)

   Poista
 12. Myöhäiset Ystävänpäivä toivotukset sinulle myös :)

  VastaaPoista
 13. Uutena lukijana blogissasi seikkailen :-) Tänne jäin :-)

  Iloista myöhästynyttä ystävänpäivää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Seija, tervetuloa lukijaksi :) Ja samoin myöhästynyttä ystävänpäivää :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.