2/13/2013

Sohvapöytä hakusessaSohvapöytää olen miettinyt meille pidemmän aikaa. Emme ole halunnut sitä, kun vauva on ollut pieni ja aina tulee itsekin istuttua olohuoneessa keskellä lattiaa. Nyt voisimme kuitenkin jonkinlaisen ottaa, ajattelin alustavasti kuitenkin vain pientä, sivupöydän tyylistä, joka kuitenkin olisi keskemmällä lattiaa. Tai vaihtoehtoisesti pöytäpari. Koska meillä kuljetaan olohuoneen läpi yhteen huoneeseen, niin iso pöytä saattaisi olla tiellä ja ajautuisi sitten "oleiluhuoneeseen" nopsaa.


Kaivelin netistä potentiaalisia vaihtoehtoja.
Tablo pienenä valkoisena on ykkösvaihtoehto. 
Hugo valkoinen/tammi pienenä kakkosvaihtoehto.
Ray kolmosena. Ray on kyllä isompi pöytä.


Ehkä.
Nelosena Orbit, Ystad kolmen pöydän setti, Yumi-kahden pöydän setti.
Uuh, liikaa vaihtoehtoja.

Voi olla että teen oman "setin" kahdesta erillisestä pöydästä.

Hugo pöytää on myös mustana, ja isompikokoisena. Ystad pöytiä myös valkoisena, mutta ehkä siinä menee se IDEA hukkaan, niinkuin myös mustassa. 

Yksi villikortti olisi mintun värinen Orbit pöytä. Ei vain ole kovin ajaton, mutta muuten tosi söpö!Toistaalta valillä tuntuu että haluaisin pysyä tutussa ja turvallisessa, jolloin kyseeseen tulisi korkeakiiltovalkoinen pöytä. Ihastuin MustaValkeaa-blogissa näkemääni sohvapöytään, joka on ehdottomasti suosikkini näistä kiiltävistä valkoisista pöydistä. Vuorostaan NetAnttilan pöytä on niin matala, joten luulen että meidän pienempi ipana olisi sen pöydän päällä aina ;) Eikä tuo toinenkaan pöytä paljoa korkeampi ole (25 cm&31 cm).

huonekaluTnetista.fi ;)

Kuvat: OmaShop, room21, netanttila, huonekalutnetistä.fi

Mitä mieltä olet? Olisiko sinulla ehdottaa jotain pöytää? Entä mikä miellyttää näistä sinua eniten?


7 kommenttia:

 1. Minusta tuo alin Yvonne on kaunis!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvatenkin ;) Se on kyllä kaunis, vähän erilaisempi tuo jalkaosa.

   Poista
 2. Olen tykästynyt noihin Tablo -pöytiin. Niille varmaan aina jokin paikka löytyy jos sohvapöytänä kyllästyisi pitämään. Kakkoseksi tulisi Ystad.
  Itsekin pidän isoa sohvapöytää rajoittavana jos tilaa ei ole vallan mahdottomasti. Tykkään välillä mm. jumpata olohuoneen lattialla ja silloin on kiva siirtää pienet apupöydät vaan syrjään. Sohvan eteen on myös helppoa saada rahit kun ei ole sohvapöytää tiellä.
  Toisaalta isommalle sohvapöydälle saisi kauniita asetelmia kukista ja sisustuskirjoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut tablo pöytä pitkään haavelistalla, ja senhän tosiaan voi viedä vaikka makkariin yöpöydäksi tai sitten laittaa sivummalle olkkarissa, eli on kyllä monikäyttöinen. Mutta onhan siinä isossa sohvapöydässäkin etunsa, ja olkkaristakin tulisi valmiimman oloinen. :)

   Poista
 3. Mä tykkään kans tuosta alimmasta. Siinä on joku idea, ei ole ihan niin tavallinen. Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siinä on kyllä sitä jotain. Ja sen kruunaa vielä tuo paksu päälylevy.

   Poista
 4. Ehdottomasti valkoinen Tablo, se on myös oma suosikkini ollut jo pidempään! :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.