2/06/2013

Hopeaa ja hohtavaaMakkarin väreiksi lopulta valikoitui beige peite, lisänä hopeaa ja vähän kullanbeigen erisävyjä tyynyinä. Beige peite oli ihanan hohtava, muhkea ja ylellisempi, kuin valkoinen Mäki-päiväpeite, joten lopullinen valinta tuli materiaalin perusteella, ei vain värin. Ehkä meille joskus valkoinen tulee, jos löytyy tarpeeksi hohtavan kiiltävä ja muhkea peite. Vaikka valkoinen olisi monipuolisempi, sillä siihen voisi joskus yhdistää vaikka pinkkejä tyynyjä halutessaan, niin nyt tarkoitus oli saada makuuhuone ylellisen näköiseksi ja se onnistui paremmin tällä päiväpeitolla. Ja aika moni teistäkin kannatti tätä väriä (täällä).


4 kommenttia:

 1. Olen haaveillut samantyyppisestä sängynpäädystä, kuin teillä on :) Mehelle "custom made" - projektiksi... niiden muiden projektien jatkoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vähän alkanut haaveilemaan sellaisesta pehmustetusta sängynpäädystä, muuta en kyllä viisti tuota alkaa vaihtamaan kun se on nyt meille tehty :) On tuo kiva, sillä en osaa enää kuvitella kuinka yksinäisen näköinen sänky olisi ilman päätyä varsinkin tiiliseinää vasten :)

   Poista
 2. Ai kuin herkun näköinen tyynykeko ;) Ja päiväpeite näyttää tosi hyvältä! Varmasti onnistuit ylellisyydentunnun tavoittelussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin.. Vähän pinoon vielä valkoista niin vielä parempi näin kesää kohden. :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.