8/20/2012

WC:n välivaiheremppaMeidän pikkuvessa on kuivatila, jossa on levyseinät, ja kaakelia vain yhdellä seinällä, jossa sijaitsee lavuaari ja wc-pytty. Kiva olisi laatoittaa wc, mutta meidän ei kannata vielä, koska tähän asuntoon tulee jonkun ajan päästä käyttövesiremontti eli uusitaan käyttövesiputket ja patterit. Silloin kannattaa remontoida kylppäriä ja wc-tiloja. Jos me raskitaan silloin niin remontoidaan kylppäri ja sauna, mutta jos ei, niin sitten ainakin wc uusitaan. Itseasiassa wc-kalusteet ovatkin uusia, mutta kaakelit kaipaisi uusimista. Ja hanat ja suihkun voisi vaihtaa myös. Mietitään myös jos laajennettaisi wc viereiseen komeroon. Toisaalta wc:n ei tarvitsisi olla niin iso ja sittenhän kaakelointi maksaisi kaksikertaa enemmän.

Remontti tulee aikaisintaan ensi kesänä, joten mielestäni oli kiva laittaa wc vähän erilaiseksi, kuitenkun halvalla, että sitten ei harmita repiä kalliita juttuja pois.


Muuttaessamme wc oli maalattu harmahtavaksi. Väri sinällään on kiva, mutta seinät näyttävät jo vähän liian maalatuilta ja sama väri joka seinässä tylsältä.

Kaakelit ovat perus ysäri sinertävänharmaata marmorikuvioista. Voin vain kuvitella minkä väriset seinät ovat olleet harmaita ennen.

WC oli muuten tosi vaikea kuvata, koska kuvista tuli joko salamalla keltaisia tai ilman liian pimeitä.


Yksi ilta päätin kuluttaa tapettirullan, mille ei muuta käyttöä ollut löytynyt.
Lisäksi täytynee esitellä kaakelit, sillä suurin osa blogin hakusanoista ovat olleet jotain dc-fix kalvoihin liittyvää. Eli kaakelien päälle askartelin valkoiset kalvot. Hilkulla oli ettei värjätty mustaksi saumoja, ei kuitenkaan uskallettu.

Kuvassa havainnollisuuden vuoksi vielä vanhoja kaakeleita jäljellä. Seinät voisi maalata vielä valkoisiksi, mutta en tiedä kannattaako. (huomaa myös wc:ssä samat urat seinälevyissä kuin vierashuoneessakin) Lopputulos on sanotaanko nuorekas, ei niinkään tyylikäs mitä toivon sitten kaakeloidulta wc:ltä. Mutta vaihtelu virkistää ja tätä voidaan katsella nyt se vuosi. Vielä pitää vain uudet koukut laittaa seinään.


1 kommentti:

  1. No tulihan sinne piristystä kerheitolla. :) Eikä se suurkaupungin katselu nyt kauhean tuskallista varmasti ole :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.