8/20/2012

Pintaremontti alkakoon
No ensiksikin tuo vihreä neliö.

Tähän seinään oli tarkoitus ensin laittaa valokuvatapetti. Mutta sitten hoksattiin että jos tästä tulee jossain vaiheessa toinen lastenhuone, niin eihän se tapetti sinne enää käy, joten valokuvatapetti haave pitää siirtää johonkin toiseen huoneeseen. Luultavsti meidän makkariin.


Toisekseen nuo levyjen raot seinissä. Mitä ihmettä silloin joskus on ajateltu, kun noita on jätetty rakentaessa? Muualla asunnossa on tapetit/peitetty jo raot, mutta vierashuoneessa ne on vielä ennallaan.


Ihan ex-temporee oli pakko aloittaa ja kokeilla rakojen piilottamista. Tästä ei ole sitten paluuta, joten ainakin joskus saadaan seinät sitten valmiiksi, kun ei enää viitsi kitattuja seiniä katsella.ja totesin että ei riitä alkuunkaan...

joten otin vähän järeämmät aseet käyttöön.


Vielä olisi hommaa. Jotkut raot on 1cm*1cm isoja, joten niihin ehkä pitää laittaa jotain kitin alle että kitti kuivuu edes joskus.

Lastenhuoneessa raot on ollut jo peitettynä, mutta niiden kohdalla meni ikävä painauma, jotka kittasin uudelleen.
Vierashuone on meidän romanttinenhuone. Katsotaan kauanko se sellaisena pysyy, mutta nyt ainakin tykkään.


Nyt pitäisi miettiä seinien värejä/tapetteja, mihin laitetaan mitäkin. Potentiaalisia vaihtoehtoja tällä hetkellä valkoinen, harmahtava, beigehtävä. Lastenhuoneeseen olen halunnut montavuotta tähtitapettia, mutta ehkä olen halunnut jo niin kauan että en enää haluakaan sitä :) Kivaa voisi olla vaikka joku raidallinen/piirretyn näköinen tapetti yhdellä seinällä.2 kommenttia:

  1. Ihailen tuota mattoa. Itsekin saan kevään aikana samanmoisen, kunhan vain tuttu laittaa virkaten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä kauniita. Ja kiva kun sen saa tehtyä itse/tuttu :)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.