8/14/2012

OleiluhuoneMinulla ei ole ollut kameraa käytössä joten postaukset on saanut odottaa ja nytkin on vain iphonekuvia.

Meidän olkkari "kakkonen" eli "oleiluhuone" on vain löhöilyhuone, jossa ei tule kovin paljoa edes oltua. Se on kuitenkin liukuovella yhteydessä oikeaan olkkariin, joten halusin että se on sisustettu oleiluhuoneeksi, eikä esim. makkariksi, koska liukuovea pidämme miltei kokoajan auki.

Mies halusi johonkin huoneseen NewYork -fanina jotain kaupunki aiheista; tapettia, taulun tai muuta vastaavaa, joten päädyimme laittamaan tähän huoneeseen kaupunkitaulun. Taulu on tehty samoin kuin Marimekkokangastaulu alempana, mutta tämä on tehty tapetista. Tapetti on ostettu Haaparannan Rustasta ja se on kivan kohokuvioista ja "vahamaista", joka tekee taulusta maalatun oloisen.

Muutenkin huoneeseen on kaavailtu jotain äijämäistä, kuten nintendoa (ja minulle tanssipelejä), stereosysteemejä ja kotiteatteria. Mutta saas nähdä. Liukuovi nimittäin rajoittaa jonkin verran huonekalujen sijoittelua, eikä sitä tekisi mieli poiskaan ottaa, kun se on joskus kuitenkin hyvä laittaa kiinni.Tiiliseinä meillä on kahdessa huoneessa, tässä ja meidän makkarissa. Aluksi halusin että ne peitettäisiin levyillä ja maalattaisiin/tapetoitaisi, mutta nyt kyllä tykkään niistä.
Ikean paperilamput ovat tuolla huoneessa. En raskinut laittaa niitä vielä pois, vaikka ne on jo liian näytyjä!

2 kommenttia:

  1. Tiili on ihana elementti sisustuksessa, kannattaa antaa siis olla <3 :)

    VastaaPoista
  2. Totta, tiiliseiniä onkin näkynyt nyt sisustuslehdissä ja ohjelmissa. :) back to the 70s vai miten se meni ;)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.