8/18/2012

Ikea 2013Mikäs se siellä pöydällä lepäileekään. No sehän on Ikean uusi kuvasto 2013.


Ensin sitä on vilkaistu, sitten katseltu ja vielä vähän lisää katseltu. Ja kyllä, siltä aina löytyy jotain kivaa, uutta tai sitten jotain mikä on esillä niin että sen hoksaa vasta nyt kivaksi.

Punainen matto on aika mielenkiintoinen.
Muutaman selauksen jälkeen olen vähän pettynyt lastenhuonekuviin, tai pikemminkin siihen että niitä ei ollut paljoa.

Seuraava kuva on itsessään tosi kiva ja rauhallinen. Minua vähän hirvittää, kun omaan silmään puun väri alkaa näyttämään kivalta varsinkin valkoisen kanssa. Vastahan sitä ollaan pyökeistä päästy eroon ;) No onneksi pyökki ja koivu ovat eri asia. 

Itse ajattelin tutustua tarkemmin PS-mallistoon. Muutamat tuolit vaikuttaisi sopivilta meille.
Viime viikolla Ikeasta tuli ostettua vain miniostokset, mutta voisihan sitä suunnitella vähän isompaakin reissua sinne. Sisustustyynyjä, jotain lastenhuoneeseen ja uusi olkkarin mattokin olisi meille tervetullut!

2 kommenttia:

  1. Hih, mulla on sama juttu tuon puunvärin kanssa! Halusin eroon kaikesta pyökistä ja puunvärisestä ja nyt se valkoisen kaverina miellyttääkin silmää. Kääk! ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! No nyt se puun väri saa olla vaikka noissa tuolin jaloissa. Luulen että meidän vanhat pyökki jutut ei olis hyviä tähän tarkoitukseen. Eli ihan hyvä että on tullut hävitettyä :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.