8/27/2012

Maalia seinään ja kummalliset karmit

Maalikaupassa on käyty muutaman kerran ja paria maaliakin ostettu. Otin sävyliuskoja kotiin, että voisin vertailla niitä. Otin vähän useampia, niin näkee vähän paremmin värieroja. Mutta juu, hiukan vaikuttaa missä valossa näitä katsoo, ja meninkin pian sinne huoneeseen eli vierashuoneeseen, mihin maalia on tarkoitus ensimmäisenä laittaa. Kahta sävyä testasin itse seinään, ja valitsin niistä toisen. Voi olla että muualle (eteiseen ja keittiöön) tulee vähän eri sävyä.
 
Seinän olen saanut muutamana iltana kitattua ja maalattuakin kertaalleen. Hitaasti hyvä tulee.
 
Väliovia ei kuitenkaan pystytä vaihtamaan, koska seinät ovat väärän paksuiset karmeihin ja väärän levyisetkin. Siis se aukko. Ja karmit on jotain kummaa 70-luvun päähänpistoa, eli karmit ovat osittain seinälevyjen sisässä. Jos oviaukkoa leventää, pitäisi koolauksia tehdä seinään uusia, koska niitä on nyt niin vähän. Tai jotain. Eli yksi vaihtoehto olisi teettää noihin karmeihin oikeankokoiset uudet ovet. Pointtina vaan oli että pääsisi noista karmeista eroon. huh. Eli mietitään.
 
 
 
 
 
 Liian sinistä, liian beigeä... Onneksi yksi seinä on helppo maalata uudelleen jos väri kuitenkin tuntuu väärältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.