8/21/2012

Secto valaisin


Minusta on ihana löytää juttuja, joista tosissaan tykkää ja jonka haluaa.

Se, että jotkut haaveet on myös toteutettavissa. Lisäksi pitää olla myös haaveita joita ei voi heti toteuttaa, mutta ehkä joskus.

Tämä secto designin valaisin on yksi sellainen, minkä omaan kotiini haluan. Ennen en olisi halunnut millään, mutta tähän asuntoon muuttaessa huomasin, että tänne sopisi hyvin nämä valaisimet.  Onnekseni pidin juuri tästä mallista, vaikka en vielä tiennyt edes mallien hintaeroja. 500 euron lamppu nimittäin jäisi kauppaan, ainakin nyt opiskelijana, ja ehkä myöhemminkin ihan vaan henkisesti en olisi valmis maksamaan "vain lampusta" niin paljoa. Kun ajattelee että eka autoni maksoi saman verran ;) Ehkä valkoisena. Seinälamppu olisi kans mahtava, mutta tällä hetkellä kattolamppu menee ohitse, ja joskus voi harkita ylimääräisenä seinävalaisinta.

Olohuoneessa meillä on tällä hetkellä Tord Boontjen Midsummer-valaisin. Sen oli tarkoitus mennä vierashuoneeseen, jotenkin miellän sen enemmän makuuhuoneen lampuksi, mutta kokeilin sitä olkkariin, ja se jäi siihen, mielestäni se sopi kivasti taulun kanssa. Ja toisekseen olkkariin ei ollut vielä löytynyt hyvää valaisinta. Meillä on nyt uudessa asunnossa kymmenen kattokoukkua, mihin lampun voisi laittaa. Entisessä oli viisi, joten voi arvata että lamppuja ei ole riittänyt joka paikkaan. Mietitään siis mielummin rauhassa ja ostetaan vasta sitten mieluisia, mitä nyt äkkiseltään monta halpislamppua, joille ei anna mitään arvoa ja heivaa kirpparille/kaappiin vuoden päästä.

Pidätkö itse Secto designin valaisimista?Kuvat:finnishdesignshop.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.