6/16/2012

Alku

Aloitus on hankala, joten hypätään suoraan asiaan.

Viikon päästä muutamme ensimmäiseen omaan asuntoon. Vanhaan rivitaloon, jossa on 120 neliötä yhdessä kerroksessa. Pientä pintaremonttia tehdään, mutta ei mitään sen suurempaa vielä. Minulla kyllä olisi suunnitelmia, mutta mies ei ole vielä niistä innostunut.Vanhat asukkat lähtevät samana päivänä pois kun me menemme, joten maalaukset ja muut pitää suorittaa vähitellen kun jo asumme siellä. Aivan järkyttäviä juttuja sieltä ei edes löydy (tyyliin myrkynvihreitä kaapistoja), mutta ajattelin kuitenkin päästä eroon mm. 90-luvun "röpelöisistä" vaaleista tapeteista, jolla onkin tapetoitu melkein kaikki seinät. Myös vessa maalataan meidän väriseksi.

Blogeja olen seurannut jo pitkään ja ainakin tällä hetkellä oman perustaminen tuntui hyvältä idealta. Jostain blogista luin hyvän pointin joka meni jotenkin näin: Vähän tuntuu huvittavalta että pitäisin/pidän ns. sisustusblogia, koska oma koti ei ole mitenkään "hieno" tai erilaisempi kuin muutkaan, mutta monien mielestä on kiva kurkata ihan tavalliseen suomalaiseen kotiin. Joten kurkataan sitten myös meidän kotiin.

Tervetuloa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.