6/24/2012

Etuovi.com

Meillä on tullut tavaksi katsoa uudet asunnot etuovi.comista, jotka tulevat myyntiin samalle paikkakunnalle missä uusi asuntomme on. Varmasti monelle aika tuttu juttu? Onneksi vielä ei ole tullut vastaan asuntoa, joka olisi päihittänyt omamme. Vaikka ainahan voi jossitella monestakin asiasta.


Lisäksi tavaksi on tullut tehdä erilaisia hakuja :

 • 1969-1979 rivitalot - koko Suomi - yli 100 neliötä
 • max. 200 000e - omakotitalo-rivitalo - oma paikkakunta
 • Yli 100 neliötä  - oma paikkakunta - 1970 - 1980
 • omakotitalot - 2000-2011 - naapuri kaupunki 
 • jne.
Tällä tavoin on löytynyt paljon hienoja sisustusratkaisuja ja -ideoita tavallisten ihmisten kodeista. Paljon onkin tallentunut koneelle kuvia - jossain on ollut samanlainen keittiönkaapisto - jossain se toive keittiö. Jossain taas kiva sisustus ja toisessa samanmallinen olohuone kuin tuleva olohuoneemme. Vaikka 60 % vanhoista kodeista onkin sitten ihan kammottavia vanhoine kirjahyllyineen, niistä pitäisi osata löytää ne helmet, jotka saisi rempalla ihan toisenlaisiksi.

Kiva on myös katsoa samanikäisiä asuntoja, ja hahmottaa kuinka ne on sisutettu ja remontoitu; onko jätetty 70-lukulaista tunnelmaa vai pistettu kaikki uusiksi. Toisaalta hyvät sisustuskuvat löytää, kun pistää hakuun uudehkot omakoti- tai paritalot ja hintahaarukan sinne pikkuisen korkeammalle.

Esimerkiksi tällainen unelmakoti löytyi haulla (pohjois-pohjanmaa - paritalo - 250 000-350 000€)kuvat : etuovi.com Onko kellään tietoa saako tuolta etuovesta laittaa tänne kuvaa jos lähteeksi laittaa vain etuovi.com + ns. hakusanat? Poistan nimittäin nuo, jos ei kannata ja saa laittaa. Kun onhan ne toisten kuvia, mutta toisaalta ne on jo netissä ja lähde on mainuttuna?

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana koti! Upea olohuone!!

  Muistan ennenkin nähneeni blogeissa kuvia Etuovesta, mutta luvallisuudesta en tiedä. Etuovesta varmaan asian pystyisi tarkistamaan.

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin ihana!:) Sisustus ja vielä lisänä valaistus!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.