6/27/2012

Tapettia vierashuoneeseen


Me suunnittelimme, että vierashuoneeseen laitetaan joku valokuvatapetti. Muualle asuntoon tällä hetkellä tapetteja ei tulekaan, paitsi lastenhuoneeseen.

Valokuvatapetin tulisi olla mielellään mustavalkoinen, maksimissaan joku pieni väriläikkä, kuten yhdessä kuvassa perhonen. Huone on aika pieni, joten kuvan pitäisi olla sellainen että se ei pienennä huonetta, eikä tuo tunnetta että kuva "kaatuu" seinästä päälle.

Tässä varteenotettavia vaihtoehtoja.


Ehkä liian massiivinen kuva

Tämä olisi ihan hieno, mutta haluaako vieraat nukkua koivumetsässä ;)
Kummatkin ruusut olisivat kauniitaTämä olisi suosikki, mutta en pidä yhtään perhosesta


Tämä on yksi suosikeista, mielellään mv ei seepia värisenä.

Kaunis, mutta olisipa yksivärinen tausta.

Toisaalta ihan rehti värikäs maisemakuva olisi hieno, olisi siinä mummoilla ja papoilla ihmetteleminen. Mutta ehkä ei kuitenkaan.

muoks. kyllä sieltä löytyi puhalluskukka mustavalkoisenakin. Mutta voi yöks tuota kukan keskustaa kun siitä roikkuu noita osia. Näin isona se näkyy niin selvästi.
Minkä sinä valitsisit?

6 kommenttia:

 1. Valitsisin tuon yksittäisen ruusun. Kaunis, muttei liian hallitseva.

  VastaaPoista
 2. Totta, sitä juuri haluan että ei olisi pelkkää seinää koko pieni huone. Mielestäni tuo jossa on useita ruusuja, on vähän psykedeelinen, mutta siinä on kaunis tuo yksi erivärinen ruusu. Vähän mietityttää, miten huonekalut saa sopimaan tapettiin. Siksi pitää ollakin mustavalkoinen eikä liian massiivinen ja hallitseva kuva.

  VastaaPoista
 3. Täältä myös ääni yksittäiselle ruusulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! ehkä me päädytäänkin tuohon ruusuun, siihen ei ainakaan kyllästyisi heti. Tällaista tapettia ei nimittäin heti viitsi olla repimässä pois. :)

  VastaaPoista
 5. Löysin blogiisi sattumalta ja heti jäin lukijaksi :). Tervetuloa vastavierailulle!

  mustikka-ihanaelama.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kiva kun löysit tänne. Pitää tulla vastavierailulle !

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.