6/29/2012

dc fix offMeillä on ollut vuokra-asunnon keittiö tuunattuna uusilla vetimillä ja dc-fix kalvoilla. Tänään oli aika vaihtaa takaisin rumat puiset vetimet ja repiä kalvot irti pöytätasoista ja valolistoista sekä kaappien ovien reunoista. Alkuperäinen valolistojen ja kaapin oven reunojen väri on pyökki ja ne kalvotettiin valkoisella dc-fix kalvolla. Kalvot lähtivät hyvin irti, ja mitään jälkiä ei jäänyt, joten voin suositella jos haluat vähän vaihtelua! Tosin meillä nämä eivät kerenneet ollaakaan kun sen alle puoli vuotta, joten takuutahan ei ole miten lähtevät monen vuoden jälkeen.Dc fix Pöytä, dc fix valolista ja ikean vetimet

Myös kaapin ovien kapeat sivut on kalvotettu valkoisiksi.

Erityisesti valolistojen värinvaihto muutti ilmettä


Tässä kuvassa on vielä vedin vaihtamatta. Voihan pyökki..
Nyt on taas sama järkky keittiö kuin alunperinkin.12 kommenttia:

 1. Voisin kuvitella että tuleva asukas olisi ollut iloinen jos olisitte dc fixit jättäneet paikoilleen... Voi että kun nuo vuokrasäännöt on niin ehdottomia.

  VastaaPoista
 2. Teidän fiksailut näyttivät moninkertaisesti paremmilta, varmasti tuleva asukkikin olisi mieluummin pitänyt ne paikoillaan!

  VastaaPoista
 3. Hei, mistä oot ostanut tuon tason d-c-fixin? Aivan upea! Tahon samanlaista.:)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Huomasin nyt vasta kommentin. Mutta tuo tasonkin dc-fix on tosiaan Bauhausista. Siellä on tosi hyvä valikoima ja muualla eivät aina edes tiedä mitä se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 5. Jotakin dc-fixiä taitaa olla myös Lakkapäässä. Muita paikkoja en kyllä tiedä. Paitsi se netissä oleva paikka joka kyllä heti tulee kun googlaa :)

  VastaaPoista
 6. Etolasta saa myös DC-Fixiä :) Tosi hieno taso, teen saman itsekkin!

  VastaaPoista
 7. Mä ostin Kodin Terrasta mattavalkeaa. Kukaan ei vaan sanonut, että ei pidä alkaa asentamaan niitä itse. Hermohan siinä meni niiden ilmakuplien kanssa ja homma ryssi täysin. Isoille tasoille varsinkin tarvitaan tosiaan useampi henkilö tuohon hommaan. Kalvo tarttuu todella helposti joka kohtaan paikkoihin johon sen ei pitäisi ja se on sitten homma siinä...

  VastaaPoista
 8. Remppaintoilija6/4/14 19:12

  Vanhaan postiin löysin googlettelemalla: jos näet kommentin, onkohan pöydän DC Fix mahdollisesti sävyä rustiikki, http://www.sinelli.fi/sinelli/tuotteet/221811?returnUrl=%2Fsinelli%2Fproduct%2FSinelliProductFamilySearch.action%3FproductFamilyId%3D24109?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! En muista minkä nimistä se sävy oli, mutta nyt tuli sellainen olo, että se saattoi olla rustiikki, koska se viittasi hyvin siihen kuviointiin :) Bauhausista se tosiaan oli,mutta voihan sitä samaa merkkiä olla muuallakin! Oikein nätin väristä se oli livenäkin :)

   Poista
 9. Anonyymi1/7/14 15:55

  Moi! Millasella systeemillä nuo kaappien reunat laitoitte? Siis leikkasitko isosta palasta kapeaa suiroa vai oliko valmiina teippiä? Mulla sama projekti edessä ja tuntuu niin isolta hommalta. Vaikka palkitseehan se.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiipa! Isosta palasta leikattiin tosiaan suiroa. Oli se melkoista taiteilua ja aivan näkymättömiin reunoja ei saanut, mutta kelpasi meille. Kyllä se reunojen laitto teki viimeisen silauksen vaikka valolistojen vaalentaminen oli se paras juttu! :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.