6/26/2012

Maalaillaan

Ennen kuin pääsemme muuttopuuhiin, meidän pitää maalata tämän nykyisen vuokrakämpän seinät valkoisiksi ja repiä tapetit pois ja maalata ne seinät, uuh.

Olisi kiva ollut kysyä seuraavilta asukkailta haluaako he, että jätetään joku tapetti paikoilleen. Joku voisi olla ihan onnellinen, sillä yleensä aina vuokrakämpissä on valkoiset seinät. No, tähän ei ole nyt tulossa ketään asukasta, joten pois vaan 5kk sitten laitetut tapetit ja maalit. (ei ajateltu muuttaa näin nopsaa.)


Tuohon neliöön oli tarkoitus tulla sisustustarra, mutta eipäs koskaan kerennyt tulla. (Maali Tikkurila Tunne sävy suitsuke)

Ihanaiset tapetit pois vaan.

Lack hyllyt ja taulut olenkin jo saanut pois seiniltä.

Meillä kävi kylässä lapsia, oli heillä yhdessä hauskaa ;) Kuvassa näkyy kyllä myös äidin inventaario. (Maali sama kuin ylempänä, itse sekoitettuna vaaleammaksi.)
Huomenna kai se on pakko aloittaa, ainakin tapettien repiminen. Nyyh.1 kommentti:

  1. Olisi noin siistit ja neutraalit luullut saavan jättää...me jätimme maalaukset ja tapetit sijoilleen,tosin laskun saimme perään mutta no,200e olisi varmaan mennyt niin ison asunnon maaleihinkin jo plus työt.
    cd fixin "perässä" eksyin tänne,kivaa saada vinkkiä kodin laittoon,olen niin yks kniitinen siinä hommassa.

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.