3/09/2014

Pastellit maljakot 
Vaan kyllä se kevät tulee!


Pakkohan se on jotain pastellista ja hempeää lisäillä olohuoneeseen. Nämä House Doctorin vaasit oli ihan pakko saada-juttuja ja värit oli livenäkin ihan täydelliset. Reilulla kympillä kappale iso ilo.

Viime keväänä oli minttua, niin eiköhän nyt ole vaaleanpunaisen/haalean roosan vuoro koristetyynyissä. Tai sitten kumpaakin väriä myös tyynyihin. Nämä on niitä suuria kysymyksiä, joita on hankala päättää!


Näyttäytyykö teillä jo kevät sisustuksessa?
 
Roosaa vai Minttua? Vai jotain muuta?8 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt maljakot! :)

  Ennen vannoin, että meillä ei KOSKAAN nähdä mitään pastellia. Kumma kyllä, että makuuhuoneremontin innoittamana hankin meille pastelliset tyynynpäälliset ja vanhan lipastokin on vaaleanpunainen. Tässä se taas nähtiin - koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mäkin olin ihan varma että viime kevään jälkeen en halua mitään minttua, mutta - siinä se taas nähtiin. Tosin nyt vaaleanhaaleanpunainen tuntuu kivemmalta mutta minttu myös :D

   Poista
 2. Aivan ihanat ja mun lempiväreissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kyllä ihanat! :) kummasti joka kevät haluaa näitä hempeitä sävyjä.

   Poista
 3. Kevät tuli meille jo heti joulun jälkeen mintun muodossa. Nyt ollaan jo siirrytty keltaiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu ja roosa on kyllä ihanat! <3 Mulla tökkii meidän keltainen seinä pahasti, joten saa nähä milloin se vaihtaa väriä!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.