3/22/2014

Makuuhuonekriisi.

Tämän päivän keväinen auringonpaiste sai tarttumaan kameraan. Minulla on pieni makuuhuonekriisi. Jos mielenkiintosi heräsi otsikon perusteella, joudut pettymään ja kyse on pelkästä sisustuksellisesta lievästä kriisistä, ei edes hiuksia nostattavasta.
 
Makuuhuone on todella hankalan mallinen, ikkunoiden, kaappien, liukuoven ja välioven kanssa. Myös tiiliseinä aiheuttaa oman ongelmansa, sillä mielestäni se on enemmän kovan ja kylmän oloinen, mitä kodikas ja rouhea. Ja tiiliseinään ei viitsi tehdä tauluille reikiä kovin paljoa. Kalusteina huoneessa on pelkkä sänky&sängynpääty ja lennosta vaihtuvat yöpöydät. Jotain pitäisi tehdä. Seinien maalauksesta ei ole kauheasti apua, sillä maalattavaa seinää on huoneessa noin metrin kaistale, ja se ei näy muuta kuin sängyllä ollessa. Yleensä sängyssä on kuitenkin silmät kiinni. Midsummer-valaisin voisi muuttaa lastenhuoneeseen, tilalle jotain sopivampaa.
 
Innostuinkin tänään testaamaan Clas ohlsonin isoa hehkulamppuvalaisinta ja kokeilemaan eri yöpöytävaihtoehtoja ensiavuksi. Ja meillä ei muuten silitetä lakanoita.
 
 

Meillä käy usein niin, että kaikki panostus on olohuone-keittiö akselilla. Nyt kun olohuone on tällä hetkellä mieluinen, pitää laajentaa panostusta muihinkin huoneisiin, jospa täällä jonkinlainen balance olisi huoneiden välillä piakkoin.

12 kommenttia:

 1. Kaunistahan siellä on! Meillä on vähän sama homma, että omaan makkariin ei tule panostettua kuin vasta viimeisenä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, miten helposti se makkari jää huomiotta. Lastenhuoneet ei niinkään jää, kun niiden sisustus on niin erilaista että niihin tulee panostettua!

   Poista
 2. Pidän tuosta kolmannesta kuvasta ja ihanasta pöydästä, pehmentää jotenkin kivasti puun sävyllä ja pyöreällä muodolla valkoista tiiliseinää! :) Tiiliseinäänkin saisi muuten taulukollaasia Command 3M -kiinnityspalojen avulla. Ne kannattelevat kohtuu painoisia tauluja hyvin ja saa pois ilman jälkiä jos alkaa kyllästyttää tai taulujen paikkoja haluaa vaihdella. Olen kuullut ja lukenut todella hyviä kokemuksia niistä. :)
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Puun väri ja pyöreä muoto kyllä tuo vähän lämpöä kolkon tiiliseinän rinnalle. Pitääpä tutustua noihin mainitsemiisi kiinnityspaloihin. Täällä kun mieli vaihtuu kokoajan ja sitä myöten myös taulujen paikat niin ikävä rei'ittää koko seinä! :) Tässä siis saattaisi olla vastaus tähän.

   Poista
 3. Kaunista on! Minunkin mielestä se pyöreä pöytä puun sävyssä oli ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puinen pöytä sinne jäikin. Vaikka tuolit ym. on myös nättejä, mutta vähän vierastan niitä yöpöytänä kun ne eivät ole siihen tarkoitettuja, vähän kuin se olisi joku tilapäisratkaisu!

   Poista
 4. Ihanaltahan tuo makuuhuone näyttää! ;) Täällä täytyisi jossain vaiheessa tehdä makuuhuoneeseen pintaremontti katosta lattiaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. remontointi on kivaa, ei muutakuin tuumasta toimeen. Paitsi että oikeasti meillä on ainakin niin remonttiähky että ei ihan heti aloiteta mitään uutta ! :)

   Poista
 5. Minä myös, kuten edelliset kommentoijat, näen kauniita kuvia ja asetelmia. :) Kiva tuo katto, "lämmittää" sopivasti tiiliseinän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Liisä kommentista, kiva kun jätin kommenttia. Katosta mekin ollaan pidetty. Näin vanhoissa taloissa olen huomannut että mdf-katto näyttää usein huonokuntoiselta ja jotenkni halvalta, joten oli kiva kun tässä meidän asunnossa oli puupaneeli.

   Poista
 6. Meillä on niinpäin, että makuuhuone on niitä harvoja tiloja, joihin olen varsin tyytyväinen jo nykyisellään :) Tosin kaikki huoneet aina kaipaavat pientä fiksailua ;) Minua ahdistaa eniten meidän iso olohuone. En tykkää sohvan väristä yhtään, mutta ei ole varaa ostaa uutta. Matto on oikea murheenkryyni, kun minä haluaisin pehmeän karvamaton, mutta mies ei missään nimessä halua sellaista pölynkerääjää. Lisäksi tilaa on niin paljon, mutta se vaatisi jotain, mutta kun en tiedä mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tainnut olla koko ajan tässä asunnossa makuuhuone olla se ongelmakohta! Vaikka totta tuokin että sitä fiksausta tulee kokoajan vähän sinne ja tänne :D Mutta meillä makkarissa on vakio määrä ongelmaa :D mukavaa alkavaa viikkoa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.