3/29/2014

Kesän väri on

Keltainen. Sininen ja pilkut.
 
Lastenvaatteissa.
 
Löytyykö ketään muuta joka innostuu kevätvaatteiden jälkeen heti kesävaatteista?
 

 
Minulla on ollut tapana ostaa aina kerran ennen kesää Nextiltä lapsille kesävaatteita. Onko Next tuttu paikka?
 
Voin todellakin suositella, sillä vaatteet ovat samaa hintaluokkaa kuin H&M ja mielestäni vähän laadukkaampia. Vaatteissa on enemmän yksityiskohtia ja ei tule samat mekot aivan jokaisella vastaan, toisin kuin H&M:n joita meilläkin tietysti on. Tilatessa ei tule postikuluja ja paketti tuodaan suoraan kotiin!
 
 
Ainut miinus mitä keksin on se, että housut siellä ovat olleet melko leveitä ja lyhyitä suhteessa kokoon.
 
 
Pitäisi itsekin muistaa tilata useammin tuolta vaatteet.

Minusta on kiva pitää joitain samanlaisia tai samantyylisiä vaatteita 2- ja 5- vuotiailla tytöillä. Usein vaatteet ovat vähän erilaisia; toisella hame, toisella mekko. Tai toisella haalari ja toisella takki.


Tämän kesän väreinä ovat keltainen ja sininen. Ja pilkut ovat aina ihania! Aioin täyttää koko ostoskorin pelkillä keltaisilla vaatteilla.

Pitääkö tytöillä olla aina punaista vai käykö myös sininen tai keltainen?


14 kommenttia:

 1. Joo, täällä yks ja just tänään illalla tein postauksen samasta aiheesta :D Ihanaa, että on muitakin höppänöitä näitten lastenvaatteiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua huvitti myös kun olin kirjoittanut jutun niin menin lukemaan blogeja ja nyt samana päivänä olit kirjoittanut samasta aiheesta ja vielä melkein samoista väreistä :D

   Poista
 2. Tunnustan saman!! :)

  Ihanat värit, pukisin myös itselleni nämä sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itsellekin voisin laittaa, varsinkin kesällä keltaista! :)

   Poista
 3. Kauniita sävyjä. Itse olen aina pitänyt kirkkaista väreistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös todennut että meille tytöille sopii paremmin kirkkaat värit mitä hempeät. Hempeitäkin tulee välillä käytettyä mutta nykyään harvemmin!

   Poista
 4. Kauniita vaatepoimintoja :). Meidän neitin kaapista löytyy enemmän sinistä kuin punaista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! Kävin muuten juuri sinun blogiin tutustumassa kun laitoit linkin tuonne Oulun sisustusfacebookiin... :)

   Poista
 5. Ihan uusi tuttavuus mulle - kiitti vinkistä! Vaatteet näyttää ihanilta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua. Tilaus on tosi helppoa ja paljon kivoja vaatteita. Mm. Uikkarit ihania. Itselle en ole ostanut koskaan mitään mutta ajattelin että ensi kerralla testaan itsellekin jotain paitaa :)

   Poista
 6. Mullekin tämä oli uusi tuttavuus, pitääpä selailla sivuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyy kyllä kivoja juttuja. Mekkoja on tosi paljon ja löytyy ihan hellemekkoja mutta myös vähän kalliimpia juhlamekkoja! :)

   Poista
 7. Nextiltä tulee aina välillä tilattua, mutta mullekin käy monesti niin että koko kauppa vaan unohtuu. Jospa mä nyt taas inspiroituisin selaamaan valikoiman läpi :).

  http://kideblogi.fi/minishow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en tiedä mikä siinä on että koko kauppa vaan aina unohtuu.. Meillä on ollut yksi UV-uikkari sieltä jota tyttö on pitänyt noin 2-vuotiaasta 5-vuotiaaksi, eihän sille kauheasti ole käyttökertoja tullut uimapukujen ohella mutta tosi hyvänä on säilynyt :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.